Ricciardo: “Mercedes ile Farkı Kapatıyoruz”

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Red Bull’un uzun sürüşlerde Renault’nun güncellemesiyle birlikte daha iyi olduğunu ve Mercedes ile farkı azalttıklarını söyledi.

Bugünkü ikinci antrenman seansında Ricciardo yumuşak lastiklerle etkileyici bir uzun sürüş gerçekleştirdi. Ricciardo’nun dereceleri Mercedes’in derecelerine oldukça yakındı.

Ricciardo “Takım uzun sürüşlerde iyi olduğumuzu söyledi ve anladığım kadarıyla diğerlerine göre opsiyon lastikleriyle en çok turu biz attık.”

“Bu olumlu bir şey. Ancak neler olacağını göreceğiz. Yarışta bir pit stop az yapabilirseniz bu olumlu bir şeydir. Bekleyip görelim.”

“Küçük gelişmeler kaydediyoruz. Fark büyük bu yüzden bir yarışta kapanmayacak ancak biraz daha farkı kapattığımızı hissediyorum.”

“Fark hala büyük ancak yine de geliyoruz. Küçük küçük de olsa oraya geleceğiz ve umarım onları yakalayana kadar uzun zaman geçmez.” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: “Mercedes ile Farkı Kapatıyoruz”” için 6 yanıt

  1. Vay be Ferrari hep dışlanan kâle alınmayan oyunun içinde bulunmayan oldun ama bunu elinle yaptın şimdide cezasını çekiyorsun .

  2. mercedesi yarışta göreceğiz

    lakin fetteli yakalayıp geçtiğin aşikar

    tebriği hakediyorsun

    gerçi takım Aborjin leri pek sevmez biline.

  3. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Mercedes yerindemi sayıyor acaba ? Fark kapanabilir ama yine mercedes zorlarsa 1.5 sn fark atar yarışta

  4. Daniel Ricciardo, Red Bull’un uzun sürüşlerde Renault’nun güncellemesiyle birlikte daha iyi olduğunu ve Mercedes ile farkı azalttıklarını söyledi.

    İşte bunu duymak ilaç gibi geldi diyebilirim. İspanya da ise motor da büyük bir adım atılacak bakalım bize ne kazandıracak.

    1. Motorlar bu sezon için dondurulmuş durumdayken İspanya’da atılacak ne tarz bi büyük adım olabiliyor ?

      1. motorların parçalarının hepsinin gelişimi dondurulmuyor bildiğim kadarıyla % 10 uunun filan gelişimi durduruluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir