Force India, Antrenmanlar Sonrası İyimser

yazar:

kategori:

2006 Japonya F3 Şampiyonu Adrian Sutil, Fuji pistindeki tecrübesi ile ilk antrenmanı ilk 10’a yakın bir yerde tamamladı ve ikinci antrenmanda ise liderin yaklaşık 1 saniye gerisinde 16. hızlı isimdi. Takım arkadaşı Fisichella ise mekanik veri ve lastik evrimi üzerine programında çalıştı, günü de sıralamalarda 20. ve 18. olarak tamamladı.

Sutil: "Aracın sorunsuz bir şekilde iyi çalıştığı iyi bir gün oldu. Öğleden sonraki son son sürüşüm, hızlı tutumda trafiğe takıldığım için harika değildi ve süremi geliştiremedim. Ama en azından yarın için daha fazla potansiyel var. Pisti iyi bilmenizin her zaman bir avantajı vardır ve burada kendimi iyi hissediyorum. Geçen sene burada hızlıydım. Bu yüzden benim iyi pistlerimden biri diye düşünüyorum. Şimdi yarını dört gözle bekliyorum"

Giancarlo Fisichella: "Benim için oldukça zor bir gündü, özellikle de bu sabah. Öğleden sonra uzun sürüşlere çalışırken dengede ileri yönde bir adım attık ama arkadan kaymalarda ve lastiklerin iyi çalıştırılmasında hâlâ sıkıntı yaşıyoruz. Burada hâlâ yapmamız gerekenler var ama burada yarın gelişebileceğimizden umutluyum"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir