Rosberg Yarış İçin Gerçekçi

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, zor geçen sıralamaların ardından yarınki yarış için gerçekçi olduğunu söyledi.

Son yarış Singapur’da 2. olan ve kariyerinin en iyi hafta sonunu geçiren Williams pilotu bu performansı Japonya’da sürdüremedi ve sıralamalarda takım arkadaşının gerisinde 15. sırada yer aldı.

Rosberg "Özellikle Singapur’daki podyumun ardından bugünkü sıralamalarda 15. olmak hoş değildi ancak gerçek bu."

"Bu hafta sonu biraz zorlanıyoruz ancak burada biraz daha az rekabetçi olmayı bekliyorduk çünkü bu tür pistlerde bir şeyden yoksun gibiyiz."

"Yarıştan beklentilerim özellikle kuru olursa konrtol altında  olacak ancak eğer yağmur yaparsa daha iyi şansa sahip oluruz." 

"Ancak ben kendi sıralama turumdan memnunum. Kazuki tüm hafta sonu iyi iş çıkarttı. Benden biraz hızlı oldu ve o kendi evinde önümde olduğu için onun adına mutluyum. Ancak bu hafta sonu henüz bitmedi ve yarın ne olur göreceğiz." dedi.

Kazuki Nakajima "Antrenmanlardaki güçlü sürüşlerin ardından bugünkü sıralamalar zordı ancak biz elimizden gelenin en iyisini yaptık."

"Bugün öğleden sonra koşullarının aracımıza uymadığını düşünüyorum ve son sürüşümü biraz trafik etkiledi. Yarınki yarış için iyi bir strateji hazırlamalıyız." dedi.


Yorumlar

  1. daha o takımdan dan ne bekliyorsa vaybe bir zamanların millimsi na bakbe bitti resmen

  2. nicoya laf yok:D çok yetenkli abi ben sahsen renaultta görmekten mutlu olurum kendısını keske onun gıbı bır pılotmz olsa alonso rosberg grdın en ıyı pılot kadrosu olur herhalde:D

  3. ömer erkan avatarı

    Ben anlamıyorum ne bu rosberg dusmanlıgı sızdekı adam fıa yı mı etkıledı sıngapurda 2.olurken fıa hata yaparsa oda 2. olur altında daha ıyı bır arac olsa 1. hatta sampıyon olur…(williamsf1)

  4. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Kişinin biraz değişmesi için ortamın ve elindeki imkanların değişmesi lazım misal Alonso sene başında nasıl konuşuyordu imkanlar değiştikçe nasıl konuşuyor ;bu çocuğunda yeteneği var fakat bu yıl Williams bitik ve aracı dahi geliştirmiyorlar bence ,tüm zamanlarını (en azından yarış için gereken hazırlıklar dışında) 2009 a ayırdılar hakeza bu durum BMW dede aynı ;onları da bu duruma iten sebep şampiyonadaki pozisyonlarının rahatlığı ….

  5. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Yok Şener kötü bişy dedi demiorzki sadece her hafta bu acıklamaLarı yapmaya bıkmadımı diorz 🙂 her acıklamda aynı cümLe 🙂 insna değiştirr biraz :))

  6. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Çocuk kötü birşey dememiş ki ….

  7. her haftasonunu singapur mu sandın rosberg efendi. millet pistte tur atsın, pit yolu kapalıyken içeri gir, cezza gelene kadar 10 tur at ve 2. bitir. sonra da bununla millete hava at. işte senin gerçek yerin şimdiki gibi yerler, her zamanki bahanelere, demirbaş olmuş 3-5 kelimeyi söylemeye devam.

  8. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Rosber bu konusmalrdan biz bıktık Sen bıkmadın yaw :))) heLaL oLsun :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir