Trulli Daha Fazlasını Bekliyordu

yazar:

kategori:

Jarno Trulli sıralamalarda 7. sırayı almasından sonra bugünkü sıralamalarda daha güçlü bir sonuç beklediğini kabul etti.

Toyota pilotları ilk seanslarda oldukça hızlılardı ancak son seansta yavaş kaldılar.

Trulli "Bu hafta sonu genel olarak sıralamalar ve yarışa hazırlanırken iyi iş çıkarttık. Sıralamaların ilk bölümünde araçta bazı ayarlamalar yaptırdım ve sonunda setup doğruydu. Bu tekrar doğru dengeyi ve performansı bulmamı sağladı."

"Q2’de dördüncüydüm ve Timo 5.ydi ve bu Toyota’nın iyi gittiğini gösteriyor. Q3 biraz daha gizemli oldu çünkü araca yakıtı koyduğumuz anda denge ve yol tutuşu kayboldu."

"Bu bakımdan Q3’teki performanstan memnun değilim, bu belki de farklı yakıt yüklerine bağlı. Burada taraftarlarımız önünde sıkı bir sonuç için zorlamalıyız ve gün bitene kadar mücadele etmeliyiz." dedi.

Glock "Sıralamaların sonucundan mutlu olmalıyız. Bu sabahki yağmur bize yardımcı olmadı çünkü asfaltta daha fazla kauçuk olmasını isterdik. Bunun yerine daha az yol tutuşu vardı ancak yine de Q1 çok kolay oldu. En hızlıydım ve gerçekten iyi hissediyordum."

"Ancak o andan sonra yakıt ile birlikte yumuşak lastiklerden maksimumu çıkarırken zorlandık ve umduğumuzdan daha geriye düştük. Geçiş yapabileceğiniz bazı yerler var ve bakalım yarın neler olacak. Harika olan ise burada aldığımız destek."

"Çok fazla Toyota taraftarı var ve iki aracımız da ilk 10’da. Yarın her iki araç ile puan kazanmak için büyük fırsata sahibiz." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir