Coulthard, İlk 10'a Girememesine Rağmen Memnun

yazar:

kategori:

Japonya GP’de ortaya koymuş olduğu sıralama performansından memnun olan David Coulthard, bu sıralamayı sezonun en iyisi olarak değerlendirdi.

Coulthard: "Bugün çok yakındı. En iyi sıralama seanslarımdan biriydi, her bir turum düzgündü"

"Son turda son virajda daha hızlıydım ama apeksteki drag etkisi daha fazka hıza engel olmuş gibi görünüyor, bu da ana düzlükte çok yavaşlamama neden oldu"

"Aracı daha düşük yakıtta daha fazla kullanma şansına sahip olmam anlamına gelen i seansı geçişimden memnunum. Ama sahip olduğum denge ile araçtan daha fazlasını çıkarma şansım yoktu"

Takım arkadaşı Mark Webber ise 13. sırada yer aldı. Avustralyalı pilot, 2.seansta aracını yüksek viteste kullandığını ve daha iyi bir sonucun mümkün olduğunu söyledi.

Webber: "Bugün yeteri kadar hızlı değildim ve zamanı elde edemediğinizde yolunuza devam edemezdiniz. 2.seansıta işleri bir araya getiremedim ve bedelini ödersiniz. Araçtan çıkacak daha fazlası vardu ama son sektörde aşırı kullandım"

"Hem bu sabah hem de dün aracta iyi hissediyordum, bu bir utanç. Bugün sıralama işe yaramamamış görünüyor. Yarın buradan başlamak zor olacak"


Yorumlar

  1. formula 1, at yarışı gazi koşusu.. allah ne verdiyse sunarsın artık.
    yeni bir hıncal uluç bekliyoruz.
    heyecan gitmiş be dc, allahtan bırakıyosun 🙂

  2. dc senin masayı hazırlamıslar itv de. mikrofonu da kendin alıver artık..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir