Sutil Yarışta Daha İyi Bir Sonuç Bekliyor

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, Japonya’da sıralamalarda son çizgiden kurtulamamasının ardından yarıştan daha iyi bir sonuç beklediğini söyledi.

Force India pilotu sıralamalarda 19. sırada kaldı ancak oldukça yakın geçen sıralamalarda en hızlı tur zamanından sadece 1 sn yavaştı.

Sutil "Yine çok yakındı. Ben performansımdan oldukça memnunum çünkü gerçekten bazı iyi turlar attım, özellikle sonuncusu limitteydi. Daha fazlasını yapabileceğimizi sanmıyorum."

Poleden sadece 1 sn yavaştık ve bu iyi ve rekabetçi ancak yine de yeterli değiliz. Bakalım yarış ne getirecek, düzlükte hızlıyız ve bir kaç pozisyon kazanma şansımız var."  dedi.

Fisichella "İlk sürüşüme göre zamanımı çok fazla geliştirebilirdim ancak son sürüşümde çıkış turumda trafiğe takıldım ve lastiklerimi yeteri kadar ısıtamadım."

"Ne yazıkki birinci virajda lastikleri kilitledim ve çok fazla zaman kaybettim. Turun geri kalanı iyi olsa da tur zamanı artık iyi olmayacaktı."

"Bu utançverici ancak hızlı turlar çok yakındı. Yarınki yarış heyecanlı olacak, havanın ne getireceğini asla bilemezsiniz bu yüzden iyi bir strateji düşüneceğiz ve yapabildiğimiz kadar yer kazanmaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir