Coulthard: "Temas Süspansiyona Zarar Verdi"

yazar:

kategori:

Red Bull pilotu David Coulthard Japonya Grand Prix’inin ilk virajında kendisinin de karıştığı ve içlerinde Nelson Piquet ve Sebastien Bourdais’in bulunduğu temasta süspansiyonunun zarar gördüğüne inanıyor.

İki yarış sonra Formula 1 kariyerini noktalayacak olan 37 yaşındaki İskoç pilot sağ arka süspansiyonunun hasar almış gibi görünmesinin ardından Fuji Speedway pistinin ikinci virajında bariyerlere sert bir şekilde çarpmış kazadan yara almadan kurtulsa da yarışı tamamlayamamıştı.

" Birinci virajda Bourdais’i içeriden geçmeye çalışıyordum. O da doğal olarak apex çizgisine doğru geliyordu. Her ikimizin de önünde bulunan Piquet, erken frenleme yaptı ve kendimi ikisinin arasında buldum."

" Birinci girajın apexinde biraz tümsek ve sürtme vardı. Ardından ikinci virajın çıkışında hızlandık, bir önceki virajda hasar oluşmasına rağmen ve ardından bariyerlere çarptım bu yüzden lastikten çok süspansiyon ile ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum."

Coulthard’ın RB4’üne verdiği hasar ciddi gibi görünüyor ve gelecek hafta koşılacak Çin Grand Prix’inde yeni bir araca ihtiyacı olacak.


Yorumlar

  1. tolga soydan avatarı

    DC son iki yarış yarışma başkası gelsn =)

  2. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    wiiliams da 12. kanadınıda kırdı bugün…

  3. colthard'ın dağıttığı araçların sayısı dağ gibi oldu. maaşını bıraksa yeri var. neyse ki bundan sonra dağıtsa dağıtsa 2 araç daha dağıtır, sonra red bull kurban keser sezon bitince..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir