Raikkonen: "Her İki McLaren Bana Vurdu"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Japonya GP’sinin ardından yaptığı açıklamada ilk virajda her iki Mclaren’in de kendisine vurduğunu iddia etti.

Ferrari pilotu iyi bir start almış ancak pole pozisyonundan kalkan Lewis Hamilton ilk viraja girerken Fin pilotun dışarıya çıkmasına neden olmuştu.

Raikkonen "Oldukça iyi bir start aldım ancak 1. virajda fren anında dönmeye çalışırken önce 1. Mclaren ardından 2. Mclaren geldiler. Her ikisi de bana vurdu ve düz gitmekten başka çarem yoktu. Bir çok pozisyon kaybettim ve aracın önünden hasar aldım, piste diğerlerinin gerisinde döndüm."

"Yakalıyor ve geçiyordum ancak pit stoplarda Robert’in arkasında kaldım ve ona karşı mücadele ediyordum. Son bölümde onu geçmek için uğraştım ancak onu hep pistin son bölümünde ve ilk düzlükte yakalayabiliyordum."

"İçeriye giriyordu ve gidecek bir yerim yoktu. Yan yana giriyorduk. Ardından lastiklerim aşınmaya başladı ve ben biraz bıraktım. İlk virajda olanlar üzücüydü ancak en azından bu sefer yarışı bitirebildim." dedi.

Raikkonen şöyle devam etti: "Kazadan sonra ön grubu hemen kaybettim ve araç aynı hissi vermiyordu. Heikki daha sert vurdu, sol ön daha hafifti ve zarar görüp görmediğimizi sormadım."

"Herşey yolundaydı ancak araçları yakalamamıza yetecek bazı şeyler eksikti. 2. pitten önde Barrichello’nun arkasına takıldım ve 1 sn kaybettim."

"Sonuç olarak zor bir yarıştı ve 3.lüğü aldık. Bu andan sonra daha iyi sonuç almayı umuyorum."

 


Yorumlar

  1. Yakup ERCAN avatarı

    Adıma eleştiri yazan arkadaş. Eğer desteklediğin pilot bir şampiyon adayı ise ( Hamil… ) 13 senedir F1 sever ve izleyen olarak bu güne kadar izlediğim yarışların hiç birinde böyle mantıksız bir atak yapıldığını görmedim şampiyon adayları için söylüyorum varsa da hatırlatın. Bu resmen arkadaşlarında dediği gibi kamikaze lik aynı sahneleri hööörlharbbıııııııırda izlemiştim. Eline ne geçti hem kendi ve hemde bir çok pilotun gidişatını etkiledi. Karlı çıkanlar başkaları oldu katılmayan varsa sülesin.

  2. Biz ferrariciler massa neden ceza verildi demiyoz. Ama mclarenciler kaybedince hemen ferrai yada fia saldırıyorlar. Mclarenciler ne ke kadar dürüst olacaksınız anlamaıyor. Gerci orasıda zor. Neredeyse kanada da Kimi ve kubicaya neden kırmızı ışıkta duruyo diye suçluyacaktınız… Hamilton kendi diyor ilk virajda hata benim diyor.
    Haug yarıştan bir gün önce bu olayın tersini söyleyip gözü kapalı kime tehdit ediyor.. Belikde kova len motor patlattı belki onuda ferrari ayarlamıştır… Bakalım neler bulacaksınız..
    Komiksiniz mclarenci bazı arkadaşlar.. Realist olalaımm..
    Sizce hamilton bu yarışta şansızmıydı..

  3. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    bakıs acısı dogru.zaten buyuzden bırılerı bırılerını destekler bırılerıde bırılerını desteklemez.ama okumadıgında bellı.ben ferrarının lastıkları kullanamama+yagmur dıorum.arada bır artı ısaretı var.ıkısı bırlesınce hamıltonunda gecmesıne ızın vermeme ıstegıyle zorlayınca kazınılmaz son oldu spada kımı ıcın.yanı oda hamılton gıbı puan ıcın mucadele etmeyı sevmıyor.kazanmak ıstedı ama olmadı.bena gore sapıtmak degıl.senın hamıltonu bende elestırıyorum demen baskalarına sapıtıyor deme hakkını vermez.ben senı takıp etmıyorum.burda yazılan tum yorumları okuyorum ama kımseye dırek cvp vermıyorum.sana cvp vermemın sebebı cnnde kımı mc larendeyken boyle konusmuyor olmandı.objektıf olmaktan bahsedıyorsun ama bıraz durust samımı olmaamıyorsun.sana bu yuzden dırek ısım vererek yazdım.sana sınavında basarılar

  4. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Oy oy oy yorumlara bak. Kim ne derse desin massanın da hamiltonun da kova nın da hatası vardı. Kimi kurban gitti. Geçmiş defterleri açmak ta her yarıştan sonra adet oldu. Kimin sicili temiz ki ?
    " padokman " biz de sana trf1 üyeleri olarak lolipop alacaz söz 🙂

    Kim ne derse desin hamlton la kim mücadeleye girse birisi bir şekilde zarar görüyor. Bazen kendi bazen rakibi. Keşke şu mücadele tarzını biraz değiştirse bakın kubica ve kimi ye. Çarptılar mı birbirine. Hatırlayın geçen seneyi. Son tur massa ve kubica yağmur altında son virajları yan yana geçtiler temas yok. Ama söz konusu hamilton olunca mutlaka bir sorun oluyor. Halbuki yetenekli ve hırslı bir pilot. Sorun tarzında fazla sert savaşıyor. Bu da ya kendisinin ya da rakibinin hata yapmasına neden oluyor. Ben hamilton karşıtı değil destekçisim bunu da söyleyeyim. Bu sene de şampiyon olmasını isterim ama öyle değil Ya bırak atak yapsın adam. Sen geçersin yine. Ne güzel mücadele izleyecez dedik. Başlamadan bitti. Hamilton massanın solunda olduğunu bildiği halde (sola dönmeden önce4 yan yanaydılar ) çizgiye yapışması yanlıştı. Bence biraz sağa açılmalıydı. Massa için değil kendisi için. Sonra böyle ters çeviriler adamı 🙂 Raikonnen startta dönmeyip düz giderek kendini kurtardı hamiltounun da aynı şeyi yapmasını beklerdim kendisine yazık etti. Massanın hatası var tabii ama kendini kurtarmak için hiçbir şey yapmayan hamilton şaşırttı beni. Alonso ya da tebrikler. Çok iyiydi.

  5. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Gökhan DEMİR arkadaşta olayları kendisine göre yorumluyor sizlerde fakat saçmalamak kelimesi bana göre fazla ağır şayet o saçmalıyorsa kendine göre yorum yaparak burada saçmalamayan hiç kimse yok bana göre ….

  6. Gökhan Demir saçmalıkların devam ediyoo 😉
    devam et sen böylee..
    nasıl f1 izliyosan artık..

  7. gokhan kardes cok dogru yazmıssın bu yazdıkların tam senın takımına gore.sen nasıl yarıs seyredıyosun herseyde aglayan sensın be kardes bu kararları yarıstakı komserler verıyo fıa degıl

  8. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    mc larenciler şimdiden kılıf hazırlamaya başlamışlar .

  9. emiko emiko avatarı

    Mclarenci arkadaşlar izleyin görün…
    http://www.youtube.***/watch?v=hhEAIdSXLxU

  10. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ferrari Pilotlarının İstekleri ;
    1-Kimse bizi kesinlikle ne şekilde olursa olsun geçmeyecek.
    2-Kimse yanımıza bile yaklaşmayacak.
    3-Kimse sıralamalarda dahi olsa bizden hızlı olmayacak.
    4-Biz geçerken yolun sağına veya soluna geçeceksiniz.
    5-Hiçbir araç gri olmayacak.Bu renge gıcığız.
    6-Kimse agresif süremez.
    7-Sadece pitstop yaparken biz geçeriz.Başka deneyemez bile.

  11. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Yahu bu nasıl bir hatadır McLaren Takımını kınıyorum.Ferrari'lere dokunulurmu hiç.Bu nasıl bir anlayıştır..Size bırakmanız söylenmedi mi yarışten önce.Raikkonen yarışa birinci başlayacaktı.Ve sadece pite o girecekti.Siz ona yaklaşmayacaktınız bile.Bak ağlıyor koca adam.Bana ikiside vurdu diye.Sezon sonuna kadar cezalısınız geçin bakayım tahtaya tek ayak üstünde duracaksınız.Sen Hamilton iki ayağınıda kaldıracaksın.Bilmem artık nasıl yaparsan yap.Çok ayıp çok..

  12. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Amcanız Mosley'de görmüştür belki, Çin yarışında birşeyler bulurlar belki McLaren' e ceza kesecek.

  13. ertuğrul ulusoy avatarı
    ertuğrul ulusoy

    kim ne derse desin F1 ahlakına hiç uymayan bir hareketti. Çekişme, rekabet, birbirine sataşmalar, kızdırmalar güzel ama böylesine bir hırsla böylesi yakışmayan hareketler yapmak en yumuşak ifade ile çamura yatmak.

  14. Murat Aydın avatarı

    Hamiltonda ben sadece çirkeflik görüyorum. Gerçekten insanı formula1den soğutuyor. Benim tuttuğum pilotun yarışını mahvetmeye ne hakkın var kardeşim. Bu kaçıncı. Hamilton formula 1 dünyasının kara çocuğudur. Rengiyle degil ahlakıyla. Ve bencilliği ve beceriksizliği ile. Formula 1'in içine eden adam bu son iki yıldır. Gerçekten yazık.

  15. hamilton haftaya iyice cozutur. Birde pistlerin en hızlı piltu kimseyi gecemdi. 1 yada 2 pilot gecti onlarda malum.. Mclarenci arkadaşlara haftalarca dedik hava şartları ektikili oluyor kazalar etkili oluyor. Hamiltonı şansız diyemiyorum çünkü mclarenciler şans ve şansızlık kavramı kabul etmiyorlar hami gayet beceriksiz di..

  16. nese beyler haftaya görüşürüz çin gp de canını okuycz haminin.. görüşmek üzere

  17. Geride kalmamayı hazmedememesi ve sonra hatalar yapması… Kişiden kişiye değişiyor öznel bir kavram. 😀

  18. Osman Ertugrul Ugurlu avatarı
    Osman Ertugrul Ugurlu

    sizdeki sapıtma kavramını bi açıklayabilirmi birisi ya?

  19. Budur işte. Benim çalışılcak bi ÖSSem var haftaya hatırlatın devam edelim. Zaten Çin GP var konu gelişir kendinden… 😀

  20. Valla ben de objektif bakıyorum birinci spin hadi neyse Rosbergin önlerine çıkması hadi neyse ama ikinci spin olmamalıydı. Kimi dikkatli gitseydi. Çünkü Alonso da Heidfeld de o pistte aynı anda aynı yağmurda savaşıyordu. Temposunu düşürebilir ikinciliği alabilir belki şimdi şampiyonluk mücadelesinde olabilirdi.

    Aynen geçen sene Hamiltonun saçma hataları yüzünden kaybetmesi gibi.

  21. Size göre lastiklerden (bakış açısı).
    Bence lastiklerden değil ben objektif bakıyorum.Orada yağmurun büyük etkisi vardı bence ferrarinin yağmurda nekadar zorlandığını hepimiz biliyoruz.

  22. Geride kalıp, üstüne gereksiz hatalar yapmak sapıtma oluyor arkadaşım. Bunu Hamiltonda çok yaptı ki takip ettiysen eleştirdim yani (beni çok takip ettiğini söylüyorsun ya). Kiminin Valensiya olayı, Belçika olayı da bana göre geride kalmayı hazmedememekten kaynaklanıyor. Size göre lastiklerden (bakış açısı).

  23. Alonso da sapıtmıştı 2007 Fujide.
    Demekki her şampiyon pilot senin tabirinle sapıtabiliyormuş.Gelelim spa 2008'e kimdi o iyimser dalışı yapıp önünde koskoca kırmızı otomobili görünce şikanı kesen benmiydim sonra hemen düzlükte 2 metre arkasına geçip gaza basan benmiydim.kimdi kanadada direksiyonu kıran hadi yapma şimdi herkes sapıtıyorda hami akıllı uslu çocuk pozisyonunda mı kalıyor dürüst.
    Hami nerdeyse her yarışta sapıtma pozisyonunda ama savunucak adam çok olduğu için…..
    Vega bak işine diyorum başka bişe deimyorum.Haminin korunacak yada mazur görülcek hataları kalmadı.
    Sen 1. virajda geçilince hırs yap milleti mahvet sora benim hatamdı de sonra hatasını kabul etmek erdemdir diyor.
    Esas dürüst olmak erdemdir
    Hami ne demişti geçen sezondan tecrübe kazandım eski hatalarımı tekrarlamıyacam ha eski hamilton ha şimdiki a4 kağıdına fotokopilenmiş gibi.
    Saygılar Heikki Mükemmel bir kamikaze dalışı izlemiş olduk.

  24. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    yapma allah askına.jıll vılleneue senna sapıttıkları ıcınmı olduler.onlarda sampıyondu.alonso hıcmı duvara vurmadı.schumı defalarca kazalar yapmadımı.kaymadılarmı spın atmadılar duvarlara vuradılarmı.kımı spada lastık kullanamama+yagmur yanı tuunma sorunuyla yarıs dısı kaldı gecıldı demıyorum cunkı hamılton barız hızlıydı.ben bunu sapıtma olarak gormuyorum.mucadele ettı olmadı.ustelık bır oncekı mesada yazacagım son cumleyı sımdı yazayım.aslında hamıltonu elestırsemde severım.stılı mucadelecı yanı hosuma gıdıyor bırazda sapıtmasa:))

  25. Yarışın başı Hamiltonun sapıtma listesine eklenebilir ayrıca.

  26. Bir senedir burada takılıyorsan Hamilton'u da ne kadar eleştirdiğimi bilirsin. Hamilton da çaylaklık hırsı ile güzelce sapıtan biriydi bkz 2007 Çin GP. Ama şimdi sapıtmadı (ki sapıtsa Fujide yarış dışı kalabilirdi bu sene- Alonso da sapıtmıştı 2007 Fujide). Ayrıca her zaman Hamilton'Un sapıtmayla şampiyonluğu kaçırdığını yazdığımı da mı bilmiyorsun?

    Hani 2006daki CNNTurk mesajlarımı biliyormuşsunda… Biraz da güncellere baksan.

    Gelelim Kimiye. Valensiya, Belçika… Şampiyon bir pilottan bahsediyoruz. Olmamalı bence. Her pilot sapıtabilir ama şampiyon pilotun yapmaması gerek.

  27. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    ustelık vega nıtro.koprunun usunden cok sular akınca ınsanların bazılarında ukurdugunu yalıyanlar oluyormus.cnn turke yazarken ne yazdıgınıda bılıyorum.acaba sende kımının ferrarıye gecısınımı hazmedemedın.elımde olsa becerebılsemde 2006 da yazdıklarını buraya kopyalayabılsem.bıraz daha samımı olsan.k ı bak

  28. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    nıtro okadar sabıtfıkırlerınle yazıyosunkı laf olsun ıste.sapıtıyor dedıgın pılot grıdın en efendı en polemıksız en suskun yarısmaktan baska ısı gucu olmayan bır adam.spa da son uc tur lasıkler bıtmıs yagmur yagıyor hamıltonda ondan hzızlıydı ve gecılmemek ıcın savastı.ya olum ya ıstıklal hesabı olmadı duvara vurdu sapıtmak bumu.savundugun pılot kırmızıda duran araca dalan gectıgı veya gececegı her pılotu tehlıkeye atan acemı kendını f1 ın merkezı sanan son yarıslara gelınce once aracı yolda tutmayı beceremeyıp cakıl havuzunda kalan(cın)starrta kımıye gecılınce kafasına balyoz yemıs gıbı bırde takım arkadasına gecılıp 9.luga gerıleyıp ıyıce sapıtıp vıtes secemeeyıp son sıraya dusen(brezılya)ve bugun yıne sapıtıp kımıye gecılmeyı hazmedemeyıp yanı senın deyımınle sapıtarak dırek dalıp bır cok pılotun yarısını mahfeden kendı egosunu herseyın ustunde tutan caylak degılmı ben mı yanlız bılıyorum.sapıtan sacmalayan kım nıtro??

  29. Osman Ertugrul Ugurlu avatarı
    Osman Ertugrul Ugurlu

    Allah aşkına sizdeki bu hamilton nefreti ne böyle?Adam hırslı ve hırsıyla bazen saçma işlerde yapabiliyor,ki bunu gençliğinede verebiliriz,hiç olmazsa raikkonen gibi umursamaz diil.Nese hamiltonun bu şekilde antipatik olmasıda hoşuma gidiyor aslında.Hamilton zevk katıyor şu formulaya yanlışlarıyla dogrularıyla kim ne derse desin ,kim nefret ederse etsin.FORZA HAMİLTON FORZA McLAREN!

  30. vega nitro peki hamiltonunkileri sayalimmi?

  31. Bu pistte rai ile boy ölçüşebilecek tek pilot Alonso bu her açıdan öyle sadece yetenek hiç bir şeyin ifadesi değilmiş.Bunu geçen senenin sonu ve bu senenin başından sonuna kadar bir film gibi çok net.Atık bu tecrübesizliği aştı ve hamilton'un yapısının bu olduğu anlaşıldı.

  32. Bu pistte rai ile boy ölçüşebilecek tek pilot Alonso bu her açıdan öyle sadece yetenek hiç bir şeyin ifadesi değilmiş.Bunu geçen senenin sonu ve bu senenin başından sonuna kadar bir film gibi çok net.Atık bu tecrübesizliği aştı ve hamilton'un yapısının bu olduğu anlaşıldı.

  33. emiko emiko avatarı

    raikkonen gerçekten büyük bir pilot.O karambolde bile arabayı sağlam çıkarmayı başardı.Hamilton virajı 2. dönsen belki senin için daha iyi olacaktı.Ama hem kendi yarışını mahvettin hemde başkalarını.Bu şekilde yaptıkça bütün pilotlar geçmye çalışırken sana sorun çıkartacaktır.Alonso ya gene şans güldü.Yoksa mclaren ve ferrari arkasında biraz zor birinci olurdun.

  34. Valla Hamilton spin atmadan gidebiliyorsa, Kimi ise aynı tur 2 kere spin atıyorsa (ki ikinci spin tamamen geride kalmanın heyecanı ileydi)biraz sapıtmak oluyor bu geride kalmak yüzünden. Ayrıca pitstoplardaki yakıt borusunu koparmak, mekanikerleri ezmek falan da bunun başka bir versiyonu.

  35. ama heikki den hala emin değilim =)

  36. çalıştıdan kastım özellikle raikkonene sürdüler anlamında değil… bole bişi zaten yapmazlar heralde ama yane direk öle bi görüntü çıkıyor ortaya onu kastettim… yanlış annaşılmasın…

  37. mclaren ilk virajda gerçekten raikkonene çalıştı yane.. heleki heikkinin hareket çok komik… virajı normal içten dönse belkide lider dönerdi ilk virajı ama direk kimiyi dışarı atmaya gitti… 15 kez izledim belki orayı frenlemede de geç kalmamış… rahatlıkla virajın içine girebilirmiş…

  38. vega nitro yagmurlu havada spin atmak sapitmakmi? duvara carpmak spin sonucu oldu isterken sen hamiltonun yaptiklarini bi dusun neler yapti arkalara dusuunce sen bana 1 ornek verebilirsin hadi 2 de ama hamiltonun dosyasi baya kabarik bu konuda istersen hic konusma kapat bu konuyu 🙂

  39. Ahmet Dönmez avatarı
    Ahmet Dönmez

    Bugün yarıştan sonra ekşi sözlükte mclaren'lar için biri şöyle yazmış ''mclaren'ların zuccaciye dukkanindaki fil gibi yaristigi yaris olmustur'' start için baya güzel bi yorum olmuş…

  40. Geriye düştüğünde sapıtmayan? Ben sapıtan birini tanıyorum. Belçikada duvara giren kimdi ki? Kimi mi?…

  41. doğru massa bugün çok olgundu

  42. sizede dogru duzgun araba kullanmasini bilen iki pilot lazim :))) geriye dustugunde sapitmayan hazmetmesini bilen diger pilotlari tehlikeye sokmayan iki pilot. bide olgun yoneticiler lazim size cocuk gibisiniz:)))

  43. asıl lolipop size lazımdı bu yarışta kullanmaya başlamışsınız :))))

  44. padokman lolipop size lazim canim benim. suclu olupta bide dalgami gecebiliyosunuz ne kadar piskinsin!!

  45. " iki mclaren de bana vurdu " ahh canımmm geçti geçti…lolipop alayım da sus ……:)))

  46. Ben McLaren pilotlarının şu andaki durumuna "Montoya ekolu" diyorum. Montoya'da böyle yapardı şimdi yarışsaydı. Bir nevi kamikazelik işte…

  47. dunku haug un aciklamalarina bakarsak kimi yi psikolojik olarak etkileyip sindirmek istemis:) bi yandanda iki pilotunada talimat vermis kimiye kamikaze gibi dalin diye 🙂 cidden kimi duz gitmese ikisi birden bicecekti adami hey allahim mclaren ne kadar antipatik bir takim olmaya basladi 🙂

  48. ah Kimi ahh 🙂 son 4 yarışta en azından 2şer 3er bişeyler alsaydın.. 🙂 ah ahh 🙂 neyse seneye artık!.. 🙂

  49. bende pilotlara hakarete karsyım bunlar yanlıs seyler

  50. Ahmet  Keleş avatarı

    Yakup Ercan pilotlara hakaret yasak kardeşim bilmiyormusun ya terbiyesizlik yapmayın herkesin desteklediği biri var ben destekçisi olduğum pilota böyle bir sitede hakaret görmek zorunda değilim!

  51. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    griddeki nerdeyse her pilot şikytçi siz hala svunun

  52. say bakim 3 oldu mu.ahh yazık yine alamıyosunuz.dur massa nı puanlarınıda ekleyelim o zaman kimi şampiyon olur

  53. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    bu sezon boyunca hamiltonun kimiye yaptklarını saysk btmz bu yarışı da alırdı ama yne hamltn…

  54. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    onemli olan kimin kime çarptığı deil ..pilotların neden agresif oldukları bu bir spor bu kadar agresif olmak kotu ki bu olaylar sonunda kaza olup ole insanlar olmuştur tarihte!!! DİKKAT ettiyseniz startta 1.viraja geldiğinde KİMİ raıkkonen doğru bir frenleme yaparak donmeye başlıyordu ancak diğer pilotlar(LEWİS,HEİKKİ,KUBİCA,MASSA,ALONSO) nedensiz yere çok geç fren yaptılar ve lewis,heikki,massa dışarı ya taştılar ve mecburi raıkonende kaçtı anlamadığım olay budur bu kadar geçmek istiyorsan ya startını duzgun al yada sıralamalarda poleni al dimi kişilerin yarışlarına mani olmamak gerekir!!

  55. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Allahtan pilotlar taraftarlara nazaran çok daha soğukkanlı hani bize kalsa dediğin gibi yarış yarış olmaktan çıkıcak 20 pilot start-finish düzlüğünde sağa çekip birbirine girişicek:)

  56. çarpmak serbesttir demiyorum..olağandır diyorum..ve, tüm çarpmalar kasıtlı değildir diyorum..raikonene temas etmiş olabilirler ama bu olağan bir şey..ha, olağan olan bu temas rakip için bir dezavantaj ise bunun da cezası verilir, ki verildi de..ama bazı arkadaşlar, sanki hamilton bugün piste sırf raikonene temas edip onu pistten çıkarmak için çıkmış gibi yorum yapmışlar ben bunu anlamıyorum.onlara kalsa raikonen arabasını sağa çekip kendisine temas edeni yumruklayacaktı :))

  57. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    bi' kere orada Kimi sanıyorum ikisi de vurdu dedi ben dinledim dşnleyenler konuşsun ayrıca canı sağolsun artık öbür senelere..

  58. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    hamıltona da massa yada verılen cezalar yerınde ve haklı bence.kımse kımsyı savnmasın.hamıltonu mc larencıler massa yıda ferrarıcıler savunuyor.ıkısıde cezalarını aldı.bıttı.en buyuk cezayı hamılton kendıne kestı zaten.10 puanı hedıye ettı resmen.neden se son yarıslara gırınce hamıltonu bır ugursuzluk kaplıuyor.gecen senede buna benzer seyler yasadı.hersey gulluk gulıstanlıkken neden bole yapıyor anlamak cok guc.cok ıyı pılot cok hızlı gozukara ama bence bır pısıkolaga gıdıp soguk kanlılık derslerı alsa ıyı eder.yoksa sampıyonlugu gecen sene kımıye verdıgı gıbı bu senede massa ya hedıye edecek kendı ellerıyle.bıraz sakın olmalı.

  59. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Savunmaya bak kalabalıkta çarpmak temaz etmek serbestmiş. oldu o zaman massa da acık dokunuverdi hami ye ne varki ne diye ceza aldı.

  60. burak bocek avatarı

    hamiltodna daha dikkatli olsaydı o zaman.alkollu araç kullanır gibi ayda bir kamikaze gibi sürmeye devam.bu yonden oturu kutluyorum onu.startta yaşananlardan sonra massa ile hamilton o şekılde bir olaya karısıyorsa evet massa sucludur ancak butun bunlara hamıltonun gereksız asırı agresıf startı sebep olmustur.boyle aptalca start almazsa nerden 1-5baslıcak adamlar sıkanda arka arkaya gelsın

  61. hmm..o zaman fia babanız( ferrarinin) bir kural getirsin, ferrarilere yarış esnasında 1 metreden fazla yaklaşanları anında diskalifiye etsinler..mclaren sürücüleri de bunu bilir önlem alır, siz de biz de rahat oluruz.! massathe best, merak ediyorum, sokakta kalabalık bir caddede yürürken sana temas eden çarpan herkesi durdurup onunla kavga mı ediyorsun acaba? bu bir yarış..temas da olur çarpma da..yok bunlar olmasın deniliyorsa o zaman herkes pisti sırayla dönsün en hızlı turu atana yarış galibiyetini versinler..

  62. Ahmet  Keleş avatarı

    Allahım ya Mclaren'ların ne derdi olur Rai'yle adamın derdi başından aşkın zaten hem Mclaren biriyle uğraşacak olsa Massayla uğraşır şimdiki duruma göre. Massa vurmadı dimi Hamilton'a son sıraya düşürmedi daha ilk turda

  63. bel altı davranmaması, centilmen olması beklenen kimi'ye bakın!! bir tarafında küçük dağların yaratıcısı, diğer tarafında onun uşağı, almışlar aralarına kimi'yi vur allah vur.. ey haug isimli yönetici kimi'ye akıl verirken pilotlara da tersi yönde mi konuştun akşam? şu manzara karşısında yüzün kızardı mı merak ediyorum… size müstehak bunlar..

  64. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Kimi heikininin kamikaze dalışından ucuz kurtuldun.dünkü Haugh un açıklamalrından sonra bunu planladıklarını düşünüyorum. :)))

    Haugh :" Kimi'nin centilmenlik dışı bir şekilde mücadele edeceğini düşünmüyorum, Lewis'i duvara sürüklemeyecektir. Fakat eğer yapabilirse bizi rahatsız etmeye çalışacaktır. Belden aşağı bir müdahale olmadığı sürece sorun yok, çünkü gerekirse Heikki de Kimi'yi rahatsız edebilir."

  65. geçen senede alonsoya çarparak dışarı atmıştı malum takım startta.ama hiç konuşulmadı.Çünkü roller değişikti dimi

  66. heikki vurdu kesinde hamiltonu görmedim…ama şu da gerçek ki eğer hep beraber dışarı çıkmasalardı büyük ihtimal arkadan gelen kubica dağatacaktı orayı…kendiside dedi basın toplantısında:))

  67. tolga soydan avatarı

    bi an liderliğe yükseldi diye hoplarken bi baktım arkalarda noluyoo =)

  68. raikkonenin aracından startı izlemek lazım cidden neler oldu öyle 🙂

  69. tolga soydan avatarı

    süper starttı ama artık napıcan seneye tek haneli sene=)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir