Piquet'in Geleceği Henüz Güvende Değil

yazar:

kategori:

Nelson Piquet yaptığı açıklamada Japonya Grand Prix’inde elde ettiği dördüncülük ve güçlü performansın Renault’un kendisi hakkında verecekleri kararda ufak bir etkisi olabileceğini söyledi.

Brezilyalı pilot Formula 1 kariyerinin Fuji yarışında güçlü bir performans sergilemiş ve Renault için çok değerli puanlarla eve dönmüştü fakat takım patronu Flavio Briatore şüphelerin ortadan kalkma için yeterli olmadığını söyledi.

Piguet’in performansının geleceğini koruyup korumayacağı hakkınki soruya Briatore " Hayır, hayır. Sezon sonuna kadar herşeyi yapacağımızı söyledik. Tek bir yarış fikrimizi değiştirmez. Sezon sonu geldiğinde, ne yapacağımıza bakacağız." dedi.

Bununla birlikte Piquet’in Japonya’daki performansından memnun olan Briatore puan kazanacak yerde bitirmesinin sadece kendisinden beklenen birşey olduğunu söyledi.

" İyi şeyler yapmaya başlaması normal."

Takımın sezon sonunda değişiklik yapma kararı aldığı takdirde Renault’un test pilotu Lucas di Grassi, Piquet’in yerini alacak en önemli aday.

Kendisnin ve takımının üstüste ikinci galibiyetini kazanan Alonso’nun zaferi hakkında konuşan İtalyan patron Fransız araç üreticisinin sezon başından beri göstermiş olduğu muhteşem eforun sonucunda oluşan bir performans olduğunu söyledi.

" Şaşırtıcı birşey değil. Çok sıkı çalıştık, çok şeyi değiştirdik, renault’u tekrar zirveye geitrmemiz gerektiğini biliyorduk ve tek yol çok çalışmaktı. İyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum."

" Fernando için harikaydı, Renault, Piquet, herkes için. Takım için önemli bir galibiyetti ve bununla birlikte takım performansıydı. Fernando kazanarak iyi iş çıkardı fakat Piquet’in dördüncülüğü de bir o kadar iyi."

" Harika bir yarış çıkardı ve kendisi için yarışı bitirmek ve bazı puanlar kazanması önemliydi. Fernando inanılmazdı fakat bununla birlikte araç da bunu başarmasına olanak sağladı." 


Yorumlar

  1. yakışmıyor di grassi gelsin bencede

  2. romain gerçkten çok yetenkli sezon basından beri bogaz patlatyrm şu adamı kacırmayalm diye gerçkten kaçan balık buyuk oluyr(örn:kubica) romain gelekte yeni alonsomuz olacak bu adamı kacrmamak gerek bazıları cok hata yapıyor dıyor ama zmnla atlatacktr onmlı olan yetenk hız bunlar grosjeande mevcut onu istyrz:D

  3. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    ROMAİN GROSJEAN – Di GRASSi ,farketmezz yeterki piquet den kurtulalım..

  4. bir renaultcu olarak piqueti 2009 da test pilotu olarak takımda görmek ıstyrm kesinlkle tek yarısla pilot olarak kalamaz koca sezon hıcbrsey yapmadı finish gördğüğü yarıs sayısı bır elın parmaklarını gecmez kesınlkle piqueti istemyrm favorim ROMAİN GROSJEAN plase ADRIAN SUTİL 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir