Massa, Hamilton'un Güçlü Olmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Felipe Massa, Lewis Hamilton’un sezonun son 2 yarışında da güçlü olmasını bekliyor.

Hamilton Fuji’ye gelirken sağlam yarış çıkartacağını söylemişti ancak yine de agresif bir yarış çıkarttı.

Massa "Bir yarış hakkında konuşmak her zaman zordur."

"Yarış yarış konuşmak lazım. Belkiburaya gelip zor bir yarış çıkarırsınız ancak bir sonraki yarış çok güçlü olursunuz. Asla bilemezsiniz."

"Bana göre 2 zor ve kırıcı yarış olacak. Ancak o da güçlü olabilir ve biz de güçlü olabiliriz. Ve buna inanmalıyız." dedi.

Massa ayrıca Hamilton ile ilişkilerinin güçlü olduğunu ve aralarındaki mücadelenin bu ilişkiyi etkilemeyeceğini söyledi.

Massa "İyi bir ilişkimiz var. Onu pilot olarak ve kişi olarak takdir ediyorum ve eminim o da beni takdir ediyordur. Ben pistte olan sorunları pist dışına çıkarmaya çalışmıyorum."

"Ona merhaba demekte ve hatta bazı şeyleri tartışıp eğlenmekte sorun yaşamam. Sorun yok. Yaklaşımım değişmeyecek." dedi.


Yorumlar

  1. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    korkma cici cocuk massa LEWiS senin gibi gelip extra carpmaz ama hizli ve agrasif oldugu kesin lewis in bu da sampiyonluk kani demek o sende yok baktin geciliyon celmeyi takcan ödlekler gibi ha bide sampiyon abilerinden yardim bekliycen kimmi -alonso -summi gibi bide karsindaki pilota bak tek basina savasiyor cesur savasci LEWiS ya SEN ne yapiyon agla massa agla yardim bekle ne denirki vah ferrari vah ne halere düsmüs pilotlari reno dan bile yardim bekler olmuslar:)))

  2. Ugur Serhan avatarı

    Ya Hep Bunu Tartıtışıyoruz tamam birde şu yönden bakın Startta Hamiltonu geçen Kimi ye Hamiltonun yaptığı neydi ozaman geçen sezon kaza kaçınılmaz olunca kubica yerine kimi ye çarpan hamiltona ne demeli ozaman be haklı haksız yorumu yapmıyorum F1 se bunlar var içinde sen yapınca bişe yok sana yapılınca yaygarayı kopar olmaz böyle

  3. mclaren massa carptı dıyelım ya kendıde zar gorseydı? son ıkı yarısa ya 7 puan yada ustunde bı rakla gırseydı hamılton ?ayrıca startta yasananlardan sonra ve massa daha agırken (hızlı oldugunu gorduk hafta sonu boyunca) neden boyle bır rısk alsın?eger massa 7 puan onde olsaydı kabul ederdım ama 7 puan gerıdeykebn kusura bakma ama massa kasıtlı carpmadı ama cezalara gelınce hepsı uygundu bourdais e ceza verılmesı hataydı dıyenler eger massa o spını atıp 7 8 sn kaybetmese heıdfeld ve webber ı nasıl gectıyse str leri oyle gecıcektı 8 yada 7 degıl 6 olucaktı 3 puan kapanacaktı ve fark 4 olucaktı sımdı umarum sene sonunda massa puan olarak onde olur

  4. bende bir ferrarici olarak o ankette Massa hatalı dedim hatta Hamilton'ın yüksek oy almasınada şaşırdım bu şartlar altında senin gözünde objektif bir yorum yapabilirim herhalde:)
    Felipe'yi bende sıcak buluyorum nedendir bilmiyorum belkide fenerli olduğumdan birezilyalılar yakın geliyodur bana ama o çarpışma olayında suçlu olduğunu düşünüyorum.Ne düşündüğünü bilemeyiz tabi herhalde şuadama bir bindiriyim de nasıl olsa ben yoluma devam ederim aradan çekilsin dememiştir ama belki o an Lewis'in ona boşluk bırabileceğini düşünmüş olabilir ben de geçerim demiştir.bu çok fazla iyimser bir düşünce oldu ama demek ki şansını denemek istemiş.Eminim orada LEwis yerine bir başkası olsaydı bu riski almazdı ancak aradaki farkın açılmasına izin vermemesi gerekiyor.Sonuçta yapmış olduğu hatadan dolayı cezasını aldı ve aradaki farkta 2 puan kapanmış oldu şimdi merakla son iki yarışı bekliyorum hadi bakalım umarım herşey ferrari ve Felipe'nin yanında olur.

  5. mc laren kardeş bunu ferrari taraftarlarına söylüyorsan buradaki tek ferrarici olarak cevap veriyim bazı fanatik ferrariciler dışında hepimiz massa hatalı dedik ama hamiltonun yaptıklarına çoğu mclarenli destek verdi şimdi bizmi objektifiz mclarencilermi senin yorumlarını bilmiyorum ama forumlardave buradaki mclarencilerin genel kanısı bu ben demiyorum mclarenciler böyle söylüyor

  6. Sizce Hamiltonla Massa arasında yaşanan temasda kim hatalı ?
    anketine hamilton diyen kişiklerden objektiflik beklemek mantıksız olur.

    sadece hamilton işaretleyenler üzerine alınsın!

  7. ayrıca bunun bu haftaki levise çarpışıyla alakası yok yanlış anlaşılmasın..

  8. massa nedir bilmiyorum ama raiden sonra ilk defa bir pilota sempatim oluştu
    geçen sene hamiltona duydugum sempatiyi saymıyorum çünkü çok kısa süreliydi. 😀

  9. massa'nın sıcaklığını seviyorum ama son kasıtlı olarak çarpmadım açıklamasını bu çerçevenin dışında tutmak lazım iyi denemeydi massa 😀

  10. onur aybars avatarı

    Massa, Lewis ile aralarının iyi olduğunu, ve O'nu takdir ettiğini söylüyor. Buraya yorum yazan "bazı" Massa taraftarlarıysa Lewis'e "çirkef" yakıştırması yapıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir