Hamilton, Lauda'yı Üzdü!

yazar:

kategori:

Eski Dünya Şampiyonlarından Niki Lauda, her zaman Lewis Hamilton’u destekliyor olsada Fuji’den sonra İngiliz pilotun yarışı karşısında hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Lauda "Lewis hakkında hayal kırıklığına uğradım. Geçen sene de şampiyonluğu aynı şekilde, gereksiz riskler ile atmıştı." dedi.

İlk virajda yaşananlar hakkında Lauda "Sorundan uzak kalması gereken bir günde sadece bir Ferrari’ye değil, ikisine birden bulaştı." dedi.


Yorumlar

  1. Ertan Akkaş avatarı

    Bu arada amacımızda zaten McLaren'i sevmek değil teoman, sempati duyabilmek saygı gösterebilmek ama gittikçe sayenizde uzaklaşanlar oluyor. Yani sadece siz değil FERRARİ'de de böyleleri var… Amacım burda birilerini kırmak değil. Neyse konu iyice saptı. 😀

  2. Ertan Akkaş avatarı

    sadece Mc Laren mi teoman iskender ide ekleyelim. Bu zevk alarak tartışabileceğim iki Macca taraftarı vardır. Biri Şener SALİH diğeride McLaren_Mercedes nickli arkadaşımdır.

  3. tolga soydan avatarı

    RTL de yorumlarını izlioyrdm nerdeyse ağlıycaktı

  4. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    selam LAUDA hakli, bazi konularda
    ama baz yorumlari okudumda mclereni sevmeyeceklermis böyle taraftarlari oldugu sürece zaten baska takimtaraftarlarinin McLaren i sevmesini beklemiyoruz bizde diyer takimlara mavi boncuk dagitiyor deyiliz McLaren in diyer taraftara ihtiyaci yok olmadida biz McLaren ciler bize yeteriz aman siz gidin kendi takiminizi sevin..

  5. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    tamam kusura bakma zaten diğer haberdeki yorumundan anladım.

  6. Ya sana neden yazayım 🙂

  7. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    bülent bunu banamı yazdın

  8. Senden de daha olgun bir taraftar olduğu kesin.

  9. nebi sertoğlu avatarı
    nebi sertoğlu

    mc laren senin gibi taraftarlar olduğu sürece mclaren sevilmeyecek kardeşim .adam fia nın f sini almamış ağzına senin yorumuna bak.bilip bilmeden konuşuyorsun. adam burada levisin tedbir alması bakımından bir şeyler konuşmuş.takım gibi gaz vermemiş.geçen sene böyle olmadımı yalanmı söylüyor.orada ferrarinin adının geçmesinin sebebide şampiyonlukta rakp oldukları içindir mutlaka.

  10. senden daha olgun bir ferrari taraftarı olduğu kesin.

  11. hayret bu adam hamiltonu elestirirmiydi ya 🙂

  12. kafana takma lauda abi benide üzdü….:)

  13. ferrari yi geçmemeye çalışacaktı yol verse bile kaza yapsa bile. ve dikkatli olucaktı. en ufak hatayla fiayı rahatsız etmemesi gerekiyordu.PARDON mazeret buldurmaması gerekiyordu.

  14. ferrari yi geçmemeye çalışacaktı yol verse bile kaza yapsa bile. ve dikkatli olucaktı. en ufak hatayla fiayı rahatsız etmemesi gerekiyordu.PARDON mazeret buldurmaması gerekiyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir