Barrichello Indycar Testlerine Hazırlanıyor

yazar:

kategori:

Rubens Barrichello, önümüzdeki ay yapılacak Brezilya GP’den sonra Indycar testlerine katılacak ve Brezilya GP, Brezilyalı pilotun son Formula 1 yarışı olabilir.

Formula 1’e devam etmek isteyen Barrichello geçen hafta Japonya’da Honda’daki bu sessizliğin yorucu olduğunu söylemişti.

Ancak Honda Alonso ya da Bruno Senna’yı Button’un yanında istiyor gibi görünüyor ve bu olasılıkların gerçekleşmesi halinde Formula 1’in en deneyimli pilotunun kariyeri noktalanacak.

Daha önceden Barrichello’nun Brezilya’nın en büyük motor sporları serisinde yer alabileceği söylentiler arasındaydı ancak son söylentiler Brezilyalı pilotun Indycar’ın Penske takımı ile önümüzdeki ay Homestead’de test yapacağı yönünde.


Yorumlar

  1. nuri ozarslan avatarı
    nuri ozarslan

    Hondaya herkes SELÖKTÖR yakıyor, yada SOL SİNYALLE yanından geçiyor. Ya takımı değiştir yada oto yu

  2. kaner talay avatarı

    fisi 3 yıl daha yarışmalı

  3. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Her nekadar Ferrariden gitmiş olsan da hala gözümde bir ferrari pilotu kadar değerlisin. F1 e renk kattın , sıcak kanlılığınla ve neşenle çoğu kişinin desteğini aldın ve F1 de kaldığın süre içinde kimseyle pek takışmayan yetenekli pilotlardan bi tanesiydin. Umarım en az bir sene daha takımda kalırsın.Bide şampiyon olarak ayrılsaydın mükemmel olurdu.

  4. genclerın önü acılmalı fisi dc ve rubens artık bırakmalı

  5. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    F1 le özdeşleşti adı bir kere ama olmayınca olmuyor. Kimler geldi kimler geçri schumi bile gitti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir