Abu Dhabi Yas Island Pisti Görücüye Çıkıyor

yazar:

kategori:

Abu Dhabi’nin ilk kez Formula 1’e ev sahipliği yapacağı 2009 yılında Yas Marina Circuit’da koşulacak yarışın çalışmaları 2007 şubat ayında başladı. Salı gününe kadar ise Abu Dhabi Motorsport Management şirketi tarafından son planları görücüye çıkmamıştı.

Abu Dhabi Motorsport Management (ADMM) CEO’su Philippe Gurdijian: " Formula 1 Etihad Airways Abu Dhabi Grand Prix’nin 2009 yılında sezonun son yarışı olmasından dolayı mutluyum. Formula 1 ve Abu Dhabi adına benzersiz şeyler yaratmak için gece gündüz çalışımaya devam ediyoruz."

Şu anda 4.000 kişi çalışıyor ve ADMM Grand Prix yapılmadan önce tam anlamıyla test imkanı sunabilmesi için pistin zamanında biteceği konusunda kendine güveniyor.

Müdahitler Yas Marina Circuit’ın dünyadaki en ileri teknolojiye sahip pistlerden biri olacağını ve Yas Marina Hotel’in de en benzersiz özelliklere sahip otellerden birisi olacağını söyledi.

Formula 1 için inşaa edilen pistin uzunluğu 5.5 km fakat 3.15 km ve 2.36 km şeklinde pisti ayrı pisthaline dönüştürebiliyorsunuz ve böylece Yas Marina Circuit’da iyi ayrı olayı eş zamanlı bir şekilde gerçekleştirebiliyorsunuz.

     


Yorumlar

  1. McLAREN TEAM avatarı

    muhtemelen dünyanın en iyi pisti bu adamlar yaptıkları herşeyi çok güzel beceriyorlar!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir