Şangay'da Sakin Hava Beklentisi

yazar:

kategori:

2008 sezonunun sondan bir önceki yarışı Çin GP için hafta sonu hava tahmini, geçen seneden farklı olarak sıcak ve kuru zemin şartları.

Perşembe günü Şangay pisti’nin etrafında havada sadece biraz bulut var ve sıcaklık 25 derece civarında.

Yerel hava tahminleri 56 turluk Çin GP’nin yapılacağı Pazar günü küçük bir yağmur ihtimalini düşünmesine rağmen Cuma ve Cumartesi için yağmur beklentisi uzak.

Şangay, yarışın sonlarına doğru karanlık ortama bürünecek gibi. Çünkü Pazar günkü Çin GP, yerel saatle 15:00’te başlayacak ve gün batımının 17:00’den sonra olması bekleniyor.


Yorumlar

  1. Pardon Cin`de gecen senede sert hamurlar varmis ozur diliyorum kendilerinden, ama Brezilya yarisi icin kinamayi surdurebilirim 🙂

  2. ins guzel yarıs olurda fark en az 3 e düşer

  3. Her ne kadar Mclaren araci islak zeminde daha iyi olsada kimse yagmur istemeyecektir, gercekten isler piyangoya donuyor. Bu arada Bridgestone Brezilya hamurunu sertlestirdikten sonra Cin hamurunuda sertlestirdi, bu kararlar Ferrari aleyhine alinmis kararlar, kiniyorum kendilerini 🙂

  4. aragon

    bizde kuru zeminde yarış istiyoruz, iş şansa kalsın istemiyoruz.yağışlı havalarda avantajımız olmasına rağmen herşey bir piyangoya dönebiliyor. ferraiyi alt edecek aracımız ve pilotumuz var.

  5. burak bocek avatarı

    umarım yağmur yağmaz düşük ihtimalin olması ferrari adına sevindirici.pistin sıcaklığının çok değişmemesini umuyorum.belki lastiklerdeki dezavantajı dengeler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir