Raikkonen'in Çin'deki Hedefi Galibiyet

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Japonya GP’sinde podyuma çıkmasına rağmen hala Ferrari’den mükemmel seviyede memnun olmadığını söyledi.

Fin pilot Fransa’dan sonra ilk kez Fuji’de sıralamalarda ilk 2’ye girebildi ve eğer kaza olmasaydı yarışı kazanabileceğini söyledi.

Bu hafta sonu için konuşan Raikkonen "Umuyorum ki galibiyet için mücadele edebilirim. Araç kesinlikle gelişiyor ve benim için de daha iyi ancak hala tam olarak istediğimiz yerde değiliz."

"Ancak son piste göre burası farklı bir yer. Geçen sene iyi zaman geçirdik ve umuyorum bu sene yine geçirebiliriz."

"Fuji’de sıralamalarda iyiydim ancak yarışta herşey iyi gitmedi. Artık kesinlikle sıralamalar önemli fark yapacak ve eğer diğer araçların arkasında sürüyorsanız geçiş zor olacak." dedi.

Raikkonen, takım arkadaşı Massa’ya yardım edip etmeyeceğinin sorulması üzerine "Her zaman kazanmak isterim ancak umuyorum bu haftasonu bunun için mücadele edebiliriz."

"Takımın benden ne beklediğini biliyorum ve her iki şampiyonayı da kazanmak istiyorlar bu yüzden yarışın nasıl gittiğine bakacağız ve belki farklı bir yaklaşımda bulunabiliriz. Yarış içerisinde göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. Mc larenci arkadaşlar sezon başından beri mcca hamiltonu oynuyo kova potaya bile sokmadılar. ferrai ne yaptı sonuna kadar çift pilotla gittiler siz takınızdaki ikileme bakın… Kimi her zaman kazanmak için piste çıkar bunu unutmayınn. GO FERRARAİ AND KİMİ AND MASSA

  2. Yavuz Balcı avatarı

    kardeş o Borun pazarı.naçizane bir düzeltme yanlış anlama:)

  3. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    raikkonene söleyeceğim tek söz ;geçti Bolu Pazarı Sür Eşşeğini Niğde'ye. :D:D:D

  4. tolga soydan avatarı

    "Takımın benden ne beklediğini biliyorum ve her iki şampiyonayı da kazanmak istiyorlar bu yüzden yarışın nasıl gittiğine bakacağız ve belki farklı bir yaklaşımda bulunabiliriz. Yarış içerisinde göreceğiz." dedi.

    bu ne demek yani yarışa göre herşey olabilr.massanın işler yolunda gitmeyince kazanmak için yarışcaak tabi.hem massanın işinin iyi gitmemesi durumunda kiminin kazanmasnı isteyecek kişiler massacılar veya ferrari taraftarları

  5. hakkaten ne bencilliğinden bahsediyosun anlayamadım bende.adam da hırs var herşeşeye rağmen kazanma isteğii varr bunun neresi bencillikk ! yeri geldiğindee yardım edeceğini söledi zaten.

  6. artık kimi'ye laf atmak için ne yazacağını şaşıran arkadaslar var aramızdaa..

  7. Sertuğ Ünal, neyden bahsediyosun sen, ne bencilliği, ne yardım etmemesi? yani nasıl öyle bi anlam çıkarabiliyorsun anlamış değilim. takımın ne istediğini biliyorum diyo, bu senin için ne anlam ifade ediyo. illa her seferinde massa'ya yardım edicem bilmemne bastıra bastıra bunu mu söylemesini bekliyosun. nihayetinde o da dünya şampiyonu bi pilot. 2 lafın arası bunu söylemesi hiçte hoş olmaz. ha bununla birlikte açık açık yardım edeceğinide söylemedi değil. (kimi: "Felipe'ye yardım için herşeyi yapacağım") http://www.trf1.net/formula1_haberler/5265.html haberi okursan görürsün!!!!!

  8. Heyy Allahım ya Alonso çıkar Massa'ya yardım edeceğim der ama kendi takım arkadaşı hedefim kazanmak diye açıklama yapar. Nasıl bir mantaliteye sahip anlamadım. Kimi'den henüz yardım edeceğim gibi bir cümle duyamadık. Japonya'da Hamilton'ın engellemesine neredeyse sevinecek duruma geldim. Demek Hamilton orada engellemese Kimi alıp başını gidecek yarışı kazanacak. Bu bencilce açıklamaları neye dayanarak yapıyor anlamadım. Geçen sene Brezilya'yı çabuk unutmuşa benziyor. Massa'nın (istemeyerek de olsa takımın kararıyla) yardım etmesi sonucu ilk şampiyonluğunu kazandı ve verdiği demeçler hala 'ben' içeriyor. Sanırım Finli olmasının etkisi olsa gerek. Hakkinen de zamanın Coulthard'ın yardımlarını karşılıksız bırakmıştı.

  9. FeRRaR!_k!msTeR #1 avatarı
    FeRRaR!_k!msTeR #1

    inşlhh kazanrsn kimi doğm gününde:)

  10. rıdvan karaca avatarı
    rıdvan karaca

    en büyük sensin yürü kim tutar seni

  11. McLAREN TEAM avatarı

    raikonen son iki yarışta çok agresif olacaktır kazanmak isteyecek! eminim şuan pistdeki en çok kazanmak isteyen pilot ama gerçekten agresif olduğu yarışlarda hep sorun yaşadı.burada yine deneyecek !

  12. o kazanırsa tabii ki hamiye yarar.

  13. umarım 1 massa 2 kimi 3 alonso olur

  14. Şampiyonluk gitmiş olabilir ama bu adam hala hırslıı hala !
    umarım kazanırsınnn umarımmmm !

  15. burak bocek avatarı

    inşallah kimi halen kazanma isteği olması güzel.kıralım şeytanın bacağını ancak eğer 1-2pozisyonunda olursa tabi massaya olası bir yardım olabilir.bakalım neler olucak hayırlısı.

  16. mike shinoda avatarı

    Çok akıllı bir adam yardım edeceğim ama bunu neden size söyleyeyim yarışı izleyin görün diyor açıkça yardım edeceğim demiyor yani erkekliğe lejke sürdürmüyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir