Brezilya GP Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli: "Çin’de bu kadar erken elenmek hayal kırıklığı oldu. Bu yüzden Brezilya’da daha iyisini yapmaya kararlıyım. Bazen kötü şansım olsa da, bu, en iyi sezonlarımdan biri oldu. Final yarışını ilk altının içinde tamamlayarak kutlamak için sabırsızlanıyorum.

Markalar Şampyonası’nda dördüncülük alamamak üzücü ama benim için Pilotlar Şampiyonası’da sekizinci bitirmek hâlâ mümkün. Bu yüzden olabildeğince fazla puan almak için çalışacağım.

Geçen yıl aracımız bu yılki kadar rekabetçi değilken orada puan almıştım ve bu yüzden biraz güvende hissediyorum. Interlagos biraz zorlu bir pist çünkü saat yönünün tersine dönülüyor ve bu da boynunuza çok fazla yük bindiriyor. Ama ben zindeyim ve daha önce bir sorun yaşamadım. Genel olarak mücadeleci bir pist ve orada yarışmaktan zevk alıyorum."

Timo Glock: "Toyota’daki ilk yılım oldukça olumluydu ve bunu Brezilya’da alınacak güçlü bir sonuçla noktalamak istiyorum. Bu yıl harika bir gelişim kaydettiğimi hissediyorum ve oldukça da eğlendim. Toyota harika bir takım ve herker oldukça destekleyici.

Uzun bir sezon ama hâlâ enerjim var. Bu yarış için de oldukça motiveyim. Daha önce 2004 yılında Formula1’de Interlagos’ta yarıştım ve buranın tümsekli bir pist olduğunu biliyorum, bu da pilotlar için biraz zorlayıcı. Aracımız Singapur’da tümsekler üzerinde harika değildi. Bu yüzden Brezilya’daki tümsekleri onardıkları için memnunum. Son birkaç yarıştaki hızımıza bakarsanız güçlü bir haftasonu geçirebiliriz. Şu anda şampiyonada onuncu sıradayım ve puan alabilirsem bu pozisyonumu koruyabilirim. Bu da ilk sezonumda harika bir başarı olur."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir