Brezilya GP Öncesi Honda

yazar:

kategori:

Jenson Button: "Sao Paulo, final yarışı için harika bir yer. Yaşayan bir şehir ve Brezilyalı taraftarlar F1’e oldukça tutkulu. Interlagos’ta daima iyi bir atmosfer olur. Pist, pilotlar için zorlayıcı ama bu da sürüşü eğlenceli kılıyor.

Pist yüzeyi tümsekli ve bu tümseklerin nerede olduğunu çok iyi bilmeniz ve zararlarını en aza indirmeniz gerekiyor. Saat yönünün tersine dönülüyor ve bu da boyun kaslarınıza yük bineceği anlamına geliyor. 2008’de zorlu bir sezon geçirmiş olsak da haftasonu için sabırsızlanıyorum. Brezilya’ya gidiyoruz ve sezonu en yüksek notla bitirmek için orada olacağız."

Rubens Barrichello:
"Brezilya GP’si benim için daima özel olmuştur ve hem Pilotlar hem de Markalar şampiyonasında çekişmenin hâlâ devam ediyor olması Brezilyalı taraftarlar için harika. Interlagos sadece evimdeki pist olduğu için değil, Curva do Laranjinha gibi bazı özel virajlarıyla çok güzel mücadelelere sahne olduğu için de özel. İlk virajda geçiş yapma imkanı da var.

Interagos’taki esas mücadele hızlı ve yacaş virajlar için en doğru ayarı bulmak. Ayrıca tümsekli yüzeyerde dikkatli olmanız, aracınıza güvenmeniz ve iyi bir mekanik yol tutuşuna sahip olmanız da gerekiyor. Her zaman olduğu gibi, ailemi ve arkadaşlarımı yanımda görmek için ve taraftarlarımın önünde yarışmak için sabırsızlanıyorum."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir