Heidfeld: "2008, Şimdiye Kadarki En Zor Yılımdı"

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld, motor sporlarındaki en zor senesinin 2008 olduğuna inanıyor.

31 yaşındaki Alman pilot, küçük yaşlarda Formula Ford, F3 ve F3000’de yarıştı, yaklaşık 10 senelik F1’de Prost ve Jordan gibi sıkıntı yaşayan takımlar da dahil görev aldı.

Ama bu seneki en hızlı tur ve podyumlarına rağmen Heidfeld, takım arkadaşı Robert Kubcia ile başa baş olmada genelde sıkıntı yaşadı.

Heidfeld: "Araçtan neler ortaya çıkarabileceğim açısından bu sene kesinlikle benim için en zorlu olandı"

"Sadece Formula 1’de değil, motor sporlarındaki bütün kariyerim boyunca. Bu seneki kadar sıkıntı yaşadığım başka bir zaman hatırlamıyorum"

Alman pilotun ana sorunu sıralamalarda sonuca ulaşamamasından kaynaklanıyordu ve 2008’de şimdiye kadar yapılan 17 sıralamanın sadce 4’ünde Polonyalı pilotu geride bıraktı.

Heidfeld: "Şimdiye kadar yarışma fırsatını yakaladığım en iyi araca sahip olmuştum ama bu sene araçtan herşeyi oratay çıkaramadım. Şüphesiz sinir bozucu"

Şüphe yok ki Heidfeld’in 2009 koltuğunu kaybetmesi daha sinir bozucu olacaktı ama Alman pilot, takımın desteği ile formunu düzeltti.

Heidfeld: "Şu anda oldukça mutluyum. Çünkü beklediğimden daha uzun sürmüş olsa bile çok zor bir durumdan kurtuldum"

"Ayrıca bu durumla başa çıkış yolumdan da hoşnutum. Büyük sorunları sıralamalarda yaşamış olmama rağmen yarışta kendimi kaybetmedim ve daima en iyisini yapmaya çalıştım"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir