Teknik Değişiklikler – Ferrari Revize Edilmiş Ön Kanat

Ferrari 2014’teki mücadelesine geçen sezon bitirdiklerinden biraz daha iyi başladı, şu an için en iyi üçüncü takım konumundalar ancak bu sezon Tifozilerin bu sonuçlarla pekte memnun olmayacağı ortada.
Ferrari Barcelona’ya değerlendirmek için yeni parçalar getirdi. Bu onlar için bir avuntu değildi. Geçen senede bir çok yarışta güncelleme getirmişlerdi ancak çoğu zaman işe yaramamıştı. İlerleyen yarışlarda ise rüzgar tüneli ve yarış ekibi arasındaki verilerin uyuşup uyuşmadığını görmek mümkün olabilir.

http://1.bp.blogspot.com/-GvRapOm22K4/U3OPNGlVkBI/AAAAAAAAMyI/C1ICBP4BvMc/s1600/dne1409my05+&+dms1410my344+(Custom).jpg

Barcelona için takım ön kanadı revize etti. Kanadın uç plakasının üzerinde olan üçgen oluklu kanat uzatıldı ve uç plakadaki kesiklik yeniden elden geçirildi. Ön kanat flaplarına (Kanatçık) daha çok açıklık getirildi. Bu iki yenilikle beraber hava akımı ön lastiğin etrafında ve üzerinde daha iyi yönlendirildi. Takım bu yenilikle beraber Çin’de Alonso’nun aracında denediği şişmiş tekerlek somunundan vazgeçti ve bu kanatla beraber o sistemle benzer bir etki yaratmış oldu.


Yorumlar

“Teknik Değişiklikler – Ferrari Revize Edilmiş Ön Kanat” için 3 yanıt

  1. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Hay sizin kanadınıza be, yine 6 senedir olduğu gibi aynı kanata delik açıp delik kapamışlar. Ya millet özelliklen ön kanatlarda uzay çağına geçt nerdeyse, bunlar taaa 2009 daki kurallardaki kanadı eyip delip bişeyler yapmaya çalışıyorlar. Griddeki en düz kanat bu her halde.Ha ben aero mühendisi değilim haliylen ama insan 6 senedir sadece delik delmeyi mi akıl eder diyede düşünmyor değilim.

  2. Monako da diğer yarışlardaki kadar dengesiz bir araçla piste çıkabilirlerse çıktıklarına pişman olurlar. Bu araç şu güne kadar gösterdiği piste tutunma haliyle ancak duvarlarda testlerini yaparlar.Tabiiki mekanikerler ençok çalışacak ekipdir. Bu sırada… Önden gelen havatı sidepod etrafına aktarmanın tadını almış olacaklar ki şu anki ençok çalışmayı bu konuda yapmış görünüyorlar.

  3. Ön kanattan başka bir şey yapmıyoz ki zaten 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir