Montoya'dan Lewis'e "Massa'dan Uzak Dur" Uyarısı

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotlarından Juan Pablo Montoya, dünya şampiyonu olmak isteney Lewis Hamilton’a, yarış içerisinde rakibi Felipe Massa’dan uzak durması önerisinde bulundu.

Montoya "Felipe’nin muhtemelen yarışı kazanacağını düşünüyorum. Ve eğer Lewis olsaydım, Massa’ya yakın bir yerde olmazdım. Eğer Felipe yaklaşırsa, ona izin verirdim."

"Lewis oldukça sakin oynamalı. Böylesine gençken ve Formula 1’deyken her yarışı kazanmak istersiniz. Bu harika ancak eğer puan için yarışıyorsanız, farklı bir sonucun sizin için en iyi sonuç olacağını öğrenmelisiniz."

"Eminim ki bu hafta öncesinde Mclaren onunla bu konuyu görüşmüştür ve sadece onun aracını puanlar ile geri getirmesi gerekiyor. Öyle olursa dünya şampiyonu olacak." dedi.

Montoya ayrıca geçen sene Hamilton’un burada geçirdiği ve şampiyonluğu kaybettiği yarışın az da olsa onlara yardım edeceğini düşünüyor.

Montoya "Belki biraz etkilerçünkü geçen sene ne olduğunu biliyorlar ancak bunun üzerine yoğunlaşmazlar. Mclaren daha önce de şampiyon oldu ve Brezilya’da oldukça iyi iş çıkaracaklarını düşünüyorum."

"Lewis’in şampiyon olacağını düşünüyorum, eğer olmazsa şaşırırım. Kariyerinde çok iyi iş çıkarttı ve harika birisi. F1 tamamen araç ile alakalıdır. Eğer doğru araca sahipseniz, bu sizin için iyi olur." dedi.


Yorumlar

  1. yaw böle ciddi bi ortama bu espiri gitmemiş ama harbiden öptü öpücek yaa =D masssaa çekilll ordaaaann 😀

  2. hahahauhauha yaa harbi opusceklermis gibi gorunuyo:)
    ayrica gokhan Arkadasim, kovanin yerine x olsaydi daha ii olurdu diyerek senin sozunu formulize edebiliriz, burdaki x herbisiy olabilir, kedi kopek vapur fln

  3. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    tifosi_sercan sana kesinlikle katılıyorum :))
    Amerika gp sinde ilk virajda takım arkadaşına (kimi ye )çarpmıştı dersini almış gibi konuşuyor 🙂

  4. Ertan Akkaş avatarı

    Sanki fotoğrafda birbirlerine dikleniyorlar fotoğrafı seçen mod arkadaşımızı tebrik etmek istiyorum. 😀

  5. insan bu sonuçta belli olmaz yaparmı yapar yani ama pekde sanmam yapıcağını sanki fujdeki kasıtmış gibi geldi bana neyse az kaldı pazara o zaman herşey net belli olur umalımda heycanlı bir yarış olsunson yarıştan zevk alalım bari

  6. Bu gibi durumlarda puan sıralamasında önde olan genelde olası bir kazadan karlı çıkar yani yarış dışı kalsa bile Lewis şampiyon olabilir ama Massa en kötü 2. bitirmeli, diğer tüm sonuçlar gene Lewis'i şampiyon yapar…

  7. McLAREN TEAM avatarı

    montoya nın lewise karşı düşünceleri değişmiş! geçen yıl alonsoyla yaşanan sorunlarda lewis e karşı demediğini bırakmamıştı!

  8. o ne biçim fotoğraf ya :S:S öpüşmezler dimi:D

  9. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Kovalainen' in yerine JPM olsa fena olmazdı belki de..

  10. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    montoya kendini massanın yerine koyup öyle tavsiyede bulunmuş lewise:D:D
    kendisi olsa kesin çarpardı hehe:) ne de olsa montoya…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir