Mclaren, Glock'un Kararına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Mclaren takım patronu Ron Dennis, yarışın sonuna kadar kuru hava lastiklerinde kalmayı tercih eden Timo Glock’un kararına şaşırdığını söyledi.

Toyota sürücüsü Timo Glock, son bölümde yağmurun bastırmasına rağmen kuru hava lastiklerinde kaldı ve oldukça heyecanlı son anları izlettirdi.

Bu karar sonucunda Glock son bölüme kadar önde kalmayı başardı ancak son virajda Lewis Hamilton’a geçildi.

Dennis "Harikaydı. Gerçekten zor bir yarıştı. Ferrariler ve Alonso’nun gittiğini gördük ve yarışamadık… biliyorsunuz onlarla yarışmak istemedik. Bu yüzden 4 ve 5.likte oynuyorduk."

"Kim Glock’un kuru hava lastiklerinde kalacağını tahmin ederdi? Son turda buna bakıp ‘Vettel ile pozisyon mücadelesi verecek miyiz yoksa gitmesine izin mi vereceğiz, bu nasıl olacak?’ diye düşünüyorduk." dedi.

Dennis ayrıca 23 yaş ile en genç Formula 1 şampiyonu olma rekorunu ele geçiren pilotları Lewis Hamilton’u övdü.

Dennis "Burada izlediğimiz bazı gençler var ancak biliyorsunuz Lewis çok özel. Sadece şampiyonluk kazanmadı, aynı zamanda en genç şampiyon oldu."

"Bunu çok iyi yaptı, son 2 senede tüm istatistiklerde rekor kırdı." dedi.


Yorumlar

  1. kaan kaanhan avatarı

    boş konuşuyorsunuz, pistte lastik değiştirmeyen 2 adam var, Trulli ve Glock bakın bakalım tur zamanına kaçta dönmüş her ikiside..yani Trullide Webbere son dakikada güzellik yapayım diye aklından geçirmiş sizin mantığınıza göre..
    http://img527.imageshack.us/my.php?image=sonoh3.jpg

  2. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Neye şaşırıyorsun be adam adam yol vermese sizinki şampiyonluğu kaybetmişti. Tabi yol vermiş olmasa bile 4. lüğü son anda kaybetti

  3. fantactic lewis fantastic teşekkürler..

  4. burak bocek avatarı

    sagol id1984 ilk kez bir mclaren fanından tebrık aldık:)

  5. sen hamiltonun yerinde olsan ne yapardın.Fisi yi geçerken orda Couthard olsaydı çarpardı dedim:) herkes en ufak hatana bakarken aracı gereksiz yere zorlamak mantıksız

  6. burak bocek arkadaşım yorumlarını özellikle takip ediyorum sen ve senin gibi kimseyi iğnelemeden yorum yazan objektif insanlar iyikide var burda..

  7. burak bocek avatarı

    seneye cok daha guclu olmasından korkuyorum cunku kers yenı rekabet ortamı kım daha ıı adapte olucak ferrarnın sorunları hataları yenı kurallara adapte zorlukları ve suan gerı kalmaları kersten.ancak sevındırıcı tarf 7mılyon dolar dokup arcı bastan sona yanılmıyorsam 3000parcasını ınceleyıp 0.15sn kazandık demıslerdı ve bu yarıs pek varklık gostermedı mclaren.bunu pek cozemedım belkı motorun zorlanmadan tasarruflu kullanmasından ama bu bana tuhaf geldı neyse saygılar yanlıs anşamayın bu yorumu lutfen

  8. Kaan TANYERİ avatarı
    Kaan TANYERİ

    ayıptır sorması hangi istatistikleri kırdı 😀 çoğu pist rekorları hala duruyo ve yanlış hatırlıosam hiçbirini kıramadı daha en onemlisi bu en başarılı çaylak gecen sene oldu 2.senesinde şampiyon olud sadece 2 istatistikmi inanılmaz 😀

  9. lastikler tuttuda dennis tutmadı 🙂

  10. kaan kaanhan avatarı

    bizde şaşırdık,glockun bu kararı nerdeyse şampiyonluğu massaya getiriyordu belkide öyle düşündüler ama lastikler tutmayınca iş değişti.

  11. Melih Sönmez avatarı
    Melih Sönmez

    aslında Ferrari de Glockun şampiyonu bu şekilde belirlemesine şaşırdı…

  12. thrillercd thrillercd

    well done süper yorum!

  13. McLaren emeklerinin karşılığını aldı.. Çok çalıştılar, iyi araç verdiler Hami de sürdü, daha iyi olabilirdi ama Hami'nin tecrübesizliği biraz uğraştırdı. Aslında bu bile fazla çünkü F1'e geldiğinden beri müthiş işler çıkardı. Az bir eksiği kaldı. Olacak o da olacak.

  14. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Wallahi glockun geçilişini görünce şaşmamak elde değil.Adam motoru patlasa bu kadar yavaş gitmezdi.

  15. ogun savaş avatarı

    Well done Lewis 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir