Raikkonen, Sezonun 3. Tamamladığı İçin Mutlu

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin pilotlar şampiyonasında başarısız olmasına rağmen kazandığı markalar şampiyonluğundan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Fin pilot bugünkü yarışı 3. sırada, Hamilton’un önünde tamamlayarak takım arkadaşına yardımcı oldu ancak Hamilton 5. olduğu için bu yardım yeterli olmadı.

Raikkonen "Yapmam gerekeni yaptım, en iyi yarışım olmasa da aracı sürmek oldukça zordu. Ön tekerleri çalıştırmak oldukça zordu ve ilk başlangıçta 1. ve 2. bölümler zor geçti."

"Fernando’yu yakalıyordum ancak daha sonra yağmur geldi ve hemen onun arkasındaydım ancak geçemedik. 3. sırada kalmayı tercih ettik."

"Biz şampiyonayı kazandık ancak hedeflerimizden birisi olan Felipe biraz şanssızdı ama buna rağmen mutlu olmalıyız."

"Kolay bir yıl olmadı ancak yine de mutlu olmalıyız." dedi.

Raikkonen, pilotlar klasmanında Robert Kubica’yı geçerek şampiyonayı 3. sırada tamamladı.


Yorumlar

  1. hakan demirtaş avatarı
    hakan demirtaş

    RAİ VE MASSA BU SEZON ŞANSSIZDI AYNI 2006 DA OLDUĞU GİBİ BU ŞANSSIZLIKLAR BAŞKALARININ İŞE YARADI 2006 DA ALONSO 2008 DEDE HAMİLTON A YARADI AMA 2009 HİÇ SANŞLARI YOK BUYUK FARKLA NASIL ŞAMPİYON OLUNUR RAİ GÖSTERCEK

  2. Bu sezon Rai icin gercekten isler zor gecti, Aracta yasadigi sorunlar icin takimla daha cok konusmali, Schumi`de bu sekilde bir aciklama yapmisti, yeteneginden kimsenin suphesi yok ama takimla birlikte daha cok calismasi iyi olacaktir..

  3. Samet Eminefendi avatarı
    Samet Eminefendi

    Kimi sen benim gözümde yılın hayal kırıklığısın. Bunun nedenide senden beklentilerimin çok fazla olması. Yeteneğinden şüphe edenin F1 bilgisinden şüphe ederim. Gelecek yıl bu yılı unutturacak düzeyde, adına yakışacak güçte olmanı bekliyorum.

  4. Kimi fazla efendi yahu, şöyle bikaç kişinin kafasını kırmalı. Agresifliğini aracın devir saatine değil de rakiplerine gösterse daha iyi olur.

  5. Evet aynen seneye artık gercek pilotların çekişmesini izlemek istiyoruz alonso ve kimi gbi..

  6. Bir Alonso taraftarı olarak Kimi'yi tebrik ediyorum ve gerçekten seviyorum onu.Anlıyan tiplere o kadar da ICEMAN değil bence kendisi.Keşke bugunku şampiyonluk yarışında o da olsaydı.Seneye umarım Alonso ve Kimi'nin yani gerçek şampiyonların kapışmasını izleriz.

  7. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Kimi ,Massaya verdiğin samimi destek için teşşekkürler.şampiyonluğu kazanamadığımız için üzgünüz; ancak bukadar iyi anlaşan iki pilotumuz olduğu için de sevinçliyiz.

  8. Herşeye rağmen 3.oldun Kimi!
    Sen ve Massa ikinizide helal olsun!
    ikinizde hakettiğiniz yerde değildiniz bu sene..ama seneye bunların hiçbiri yaşanmıycak çok güçlü olucaz yine çok!

  9. önümüzdeki yıl güçlü ve baskın bir sezon istiyoruz senden…

  10. Daha iyisi olabilirdi Rai. Ama yinede yaşattıkların için ve yaşatacakların için şimdiden teşekkürler sana ve Massa'ya.

  11. hilal nur balkaş avatarı
    hilal nur balkaş

    TEbrikler Kimi!! kötü bir sezonunda bile 3.oldun ve Ferrarinin şampiyonluğunda çok büyük emeğin var seninle gurur duyuyorum:))))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir