Button Monako Hakkında İyimser

yazar:

kategori:

Jenson Button ilk antrenman seanslarından sonra McLaren’ın Monako’da rekabetçi olabileceği konusunda iyimser olduğunu söyledi.

İkinci antrenmanın büyük bölümü ıslaktı ve ilk seansta 11. olan Button aracının rekabet düzeyinden emin olmasa da erken sinyallerin umut verici olduğunu söyledi.

“Ne kadar hızlı olacağımızı bilmiyorum, ancak bu duygu çok hoş. Monako’da tekrar bulunmak harika ve burası eğlence dolu çılgın bir pist. Kuru zeminde bu araçlarla sürmek çok iyi, çok fazla mekanik tutunma yok ve bu da lastikler üzerinde biraz zorlayıcı oluyor. Süper yumuşaklar ise çok kötü değiller.”

“Geçiş lastikleri çok zorlayıcıydı. Pist neredeyse tamamen kuruduğunda bile hiç tutunma yoktu. Beşinci viteste bile patinajda kalıyordum, ki bu normalde gaza sert basmaya alışkın olan bizler için alışılmışın dışında. Buralarda dolaşmak çok güzel, umarım Cumartesi sabahı kuru bir hava olur, çünkü henüz yeteri kadar ayar çalışması yapmadık.”

Button Woking’deki ekibin tekrar motive olabilmesi için iyi bir performansın iyi olacağını söyledi.”

“Araçta yapılacak çok daha fazla ilerleme olacak. MTC’de tüm herkesin elinden geleni yaptığını biliyorum, bu yüzden onlara kabul edilebilir bir sonuç vermek çok iyi olacak, bu şekilde daha da ilerleyebilir ve gelişmeye devam edebiliriz.”


Yorumlar

“Button Monako Hakkında İyimser” için 3 yanıt

  1. adam 1 tane olumlu birsey söylememiş ama rekabetçi olabiliriz diyor. kendini eski honda günlerinde sanıyor sanırım su an, 10 sıranın aslında iyi pozisyon olmadığını hatırlaması gerekli.

  2. Bizim beklentilerimiz ilk beş içerisinde yarış bitirebilmemiz. Umarız Mercedes’e (motor anlamında) rağmen bu pozisyonu elde edebilecek hale geliriz.

    1. Herşeyi de Mercedes’e bağlamayalım…Pilotların rekabetçi olmamalarıda bir etken olabilir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir