Vettel 2008 Performansına Şaşırdı

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, 2008 Formula 1 şampiyonasının kendisi için beklediğinden çok iyi geçtiğini söyledi.

Alman pilot bu sene Toro Rosso ile oldukça etkileyici bir sezon geçirdi ve son yarışta bir an Mclaren taraftarının şampiyonluktan endişe duymasına neden oldu.

Vettel bu sezon 35 puantopladı ve 1 yarış kazandı.

Vettel "Çok guruluyum. Öncelikle sonyarışta damalı bayrağı görmek her zaman hoştur ve ikincisi böylesine iyi pozisyonda bitirmek."

"Bu sene çok puan topladık ve 8.lik beklediğimden çok iyi. Beklediğimden çok çok iyi. Bizim için inanılmaz bir sezon oldu."

"Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ve Red Bull’u pist üzerinde yendik. Hikayenin sonu geldi, diyecek pek bir şey yok." dedi. 


Yorumlar

  1. R.SCHUMACHER  avatarı

    Genç yaşta yeteneğide var önümüzdeki senelerde daha büyük takımlarda görmeyi en çok istediğim pilotlardan birincisi.

  2. ilerde ferrari'de görmeyi umuyorum.. 🙂

  3. Büyük bi takıma (Hele Ferrari ya da McLaren olursa) ikinci pilot olarak ve 'Alman' olarak gidecek, harcanacak..

  4. 2010 sezonu Kimi emekli Vettel Ferraride beklentim böyle.

  5. Mithat Can Güçlü avatarı
    Mithat Can Güçlü

    helal olsun valla vettele gelecein en başarılı pilotu olucak

  6. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    Ferrrariye şuan gelmesin çünkü pilotlarımızdan çok memnunuz.Bide Massa da dünya şampiyonu olsaydı bir çöplükte (takımda)iki horoz(dünya şampiyonu) olurdu 😀

  7. umit isbilen avatarı

    gerçek bir yetenek, hazıra konmadan yeteniğiyle biyerlere gelmeye çalışıor çok taktir ediyorum, ferrari ve ya mclaren de yarışırsa (gerçi mclaren hamiltondan daha iyi bi pilotu almaz) yapabileceklerinin sınırı yok bence

  8. hakan alık avatarı

    Willi Weber gibi vetteli markalaştıracak bir managere ihtiyacı var.ve redd bullda çok kalmamalı.1 yıl sonra bmw veya ferriye geçmeli.yoksa rosberg gibi olur

  9. ecrin deniz avatarı

    ferraride görmeyi çok isterim…

  10. mehmet ceviz avatarı

    en sevdiğim sözlerden birisi-risk almamak en büyük risktir-.bmw risk almayarak bu adamı kaybetti.vettel red bull dan sonra yüksek ihtimal macca veya ferrari ye gider.bmw de öyle bakar.kubica-vettel bu sene bmw yi daha da coştururdu.gelecekte de pilot endişesi taşımazdı.

  11. Kesinlikle sınırları zorlamasını biliyor.Son yarışta Hamiltonu zorlarken bayağı bir strese girdim çünkü Hamilton risk alamayacak kadar kaybedeceği şeyler olan Vettel ise tam tersi kaybedecek hiçbirşeyi olmayan biriydi.Kubicanın hamlesi sayesinde çekişte daha iyi hızlanıp Lewisi geçince dünya başıma yıkıldı.Ama Glockun derecesine livetimingten bakınca start finishte rahat geçer Lewis dedim ve rahatladım.Son virajda geçti zaten.

    Vettel gelecekte çok iyi yerlere gelecek.Şampiynoluklar kazanabileceği bir takıma giderse şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyorum.

  12. onur aybars avatarı

    Benim için "en genç dünya şampiyonu" adayı.

  13. Hakan kesinlikle haklısın bu çocukta gerçekten birşeyler var. Çokta sempatik. Ferrari de olmasını gönülden istiyorum. Hatta kimi ve massa mı vettel mi deseler benim oyum vettelden yana olurdu.

    Bana göre gerçek bir pilot araç gelişimine de nekadar yardımcı olduğu ortada. Yağmurdaki sürüşü de bana rainmani hatırlatıyor.

  14. hakan alık avatarı

    ben vetteli ta bmw ile test yapaken de takip ediyordum.bu cocukda bir şeyler var.artık şimdiden ferrai tabanı bu cocuğu istemeye başladı.devamı artık vetttele kaldı

  15. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    hikayenin sonu geldi…
    bence senin için yeni başlıyor vettel…

  16. burak bocek avatarı

    Massa ve Raikkonen'den sonra favori pilotum.İnşallah bir gün Ferrari için yarışır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir