Honda 2009'da BMW Gibi Olmayı Hedefliyor

yazar:

kategori:

Honda Takım Patronu Ross Brawn, Japon takımın gelecek sene BMW Sauber seviyesinde olmayı hedeflediğini söyledi.

Honda bu sene 14 puan kazandı ve sezonu 9. sırada tamamladı.

Brawn "Bizim potansiyelimizde bir takımın yükselmesi yapacağımız işe ve herkesin yapacağı işe bağlı. Ben Ferrari’deyken makul bir araca sahip olduğumuz ancak diğerlerinin felaket çıkardığı zamanları  hatırlıyorum ve aynı şekilde fantastik bir araç yapıp diğerlerinin de iyi bir araç yaptığını ve gerçek mücadele olduğunu da."

"Yeni kurallar ile neler olacağını tahmin etmek zor ve her şey daha sonra ortaya çıkacak. Q1’deki gridde ana gruptan 1 sn yavaştık ve tüm araçlar arasında 1 sn vardı. "

"İhtiyacımız olan kaynaklara sahibiz, birçok akıllı kişi var ancak gelecek sene şampiyonluk mücadelesi vermek fazla iyimserlik olur ancak bu seneden çok daha iyi olmak zorundayız."

"Bana göre referans noktası BMW ve onların yaptıkları iş olacak, oldukça etkililer. Onlar hala yükselişe devam edecekler ancak eğer BMW’nin rekabetçiliğine takım olarak ulaşırsak, oldukça memnun olacağız." dedi.

 


Yorumlar

  1. Aguriye geçilen takımdan bahsediyoruz.Bmw bile hayal görünüyor.Daha öncede söyledim yine söylüyorum Bu takımda başka sorunlar var.
    Brawn nın hem pilot olarak hemde mühendis olarak yeni kanlara ihtiyacı var.
    Senna olmazsa Asimo yu oturtsunlar araca:D

  2. Sezon içi gelişimi örnek almasınlarda gerisi önemli değil. Son yarış resmen Force India'larla, Honda'larla yarıştık.

  3. siz önce force indiayı gecınde ondan sonra bmw sevıyesıne gelın sankı kersle arac ucucak kersi cok abartıyo bazı kesımler ama kesınlkle slıck lastıkler ve yenı aero belrleyıcı olacak

  4. Bmw'nin hangi halini örnek alıyorlar, son yarışlardakini mi? Pek parlak değillerdi çünkü. Yorgun savaşçı…

  5. Honda 2008 geliştirmesini erkenden durdurup 2009a odaklanmıştı.Onlardan büyük bir adaım bekliyorum açıkçası.Neler yapabilecekler merak ediyorum.

  6. Hamza Fayiz avatarı

    hadi ihtiyarlar şu takımı şamouyon yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir