Barcelona Testleri Üçüncü Gün – Toro Rosso

yazar:

kategori:

Testlerin sonunda gelindiği üçüncü günde Toro Rosso pilotları takımın eski pilotu Sebastian Vettel’in arkasında ikinci ve üçüncü sırada yeraldılar.

Sebastien Bourdais 1:19.839 ile ikinci sırayı alırken Catalunya Pisti’nde 122 turla günün en fazla turunu atan isim oldu. Sebatien Buemi ise 0.3 saniye farkla üçünsü sırada kendisine yer buldu.

Sebastien Buemi

" Bu test seansında tamamlanan bir diğer pozitif gün oldu. Testin genel gidişatından dolayı gerçekten mutluyum, takım iyi bir iş çıkardı ve benim de geleceğim için önemli olabilecek iyi işler yaptığımı düşünüyorum."

Sebastien Bourdais

" Yararlı bir buçuk gün oldu, gelecek yılın aracı için doğru yolu bulmak adına çeşitli set-up seçenekleri denedik. Elbette 2008 aracı gelecek kullanılacak slick lastiklerle yarışacak şekilde tasarlanmadı bunun anlamı onları tamamen harika çalıştıracak gerekli ayarlama aralıklarına her zaman sahip olamazsınız fakat ne olursa olsun değşik bir deneyimdi."

Laurent Mekies, Şef Mühendis

" Üç günlük süreçte iki farklı amaç vardı. Birincisi gelecek yılın pilotlarını değerlendirmek ikincisi 2009 Bridgestone slick lastiklerini değerlendirmek ve bununla birlikte gelecek sene umduğumuz downforce seviyesinde çalışmak. Çok fazla sayıda tur tamamladık ve bunun anlamı her iki konuda da bizi memnun edecek işler yerine getirdik. Ön lastikler üzerinde çeşitli süspansiyon ve mekanik set-up seçenekleri denedik. Bunun anlamı oldukça fazla sayıda değerlendirecek veriye sahip olduk. Bir sonraki test için hazırlıklar aralık ayının ortalarında Jerez’de olacak."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir