Vergne Mutlu, Kvyat Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotu Jean Eric Vergne sıralama turlarını 8. sırada tamamlamasının ardından mutlu olduğunu söylerken, seansı 15. sırada tamamlayan Daniil Kvyat hayal kırıklığı yaşıyor.

Fransız Jean Eric Vergne yarıştan iyi puanlar ile ayrılabileceklerine inanıyor.

“Sıralama turlarında büyük bir iş yaptık. Araçtan maksimumu aldım ve her turumu mükemmel atmaya çalıştım”

“Hem kendi hedeflerime hem de ekibimin hedeflerine ulaşmayı başardık. Sekizinci sıradan yarışa başlamak tüm bu zor işlerin ardından oldukça umut vericiydi”

“Yarışı yarın iyi bir noktada bitirebilmek için elimden geleni yapacağım. İyi puanlar alabiliriz”

Daniil Kvyat ise yarıştaki tek hedefinin puan almak olduğunu söyledi.

“Sıralama turları sonucu beni hayal kırıklığına uğrattı. Dün sınırlı sayıda tur attıktan sonra ekibimiz gece boyunca çok çalıştı. Sabah FP3’te herşey yolundaydı. Fakat sıralama turlarında aracı kullanmak oldukça zordu ve bazı frenleme sorunları yaşadık”

“Bu akşam herşeyi yakından incelemeliyiz. Tabi ki yarışta daha iyi olacağımızdan eminim. 15. sıradan yarışa başlamak ideal değil, ama her zaman olduğu gibi yüzde yüzümü ortaya koyacağım ve puan almak tek hedefim olacak”


Yorumlar

“Vergne Mutlu, Kvyat Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için bir yanıt

  1. Bu ikiliden Vergne pilotaj anlamında çok daha ıyi. Siralamlari ve antrenmanlari takip edenler vergne’in pistteki çizgi kullanimina dikkat ettiyseler araç hakimiyetinin üst düzey olduğunu göreceklerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir