Wolff, Hamilton’un Tekrar Mücadeleye Döneceğinden Emin

yazar:

kategori:

Mercedes’in Takım Patronu Toto Wolff, Lewis Hamilton’un kısa sürede tekrar şampiyonluk mücadelesinde farkı kapatacağını düşünüyor.

Hamilton, ilk yarışın ardından bu sefer Kanada’da da mekanik arıza sebebiyle yarış dışı kaldı. Benzer sorunlar yaşayan takım arkadaşı Nico Rosberg’in yarışı ikinci sırada tamamlaması, ikili arasındaki puan farkının 22’ye çıkmasını sağladı.

Wolff “Lewis’in böyle bir şekilde kalması nedeniyle üzgünüz ve şampiyona bu kadar yakınken böyle bir şey olması üzücü. Ancak Lewis iyi durumda. O, savaşçı birisi ve onun geri döneceğinden şüphem yok. ”

“Nico da rakiplerine karşı büyük handikaplı aracı ile baş ettiği için o puanları ve ikinciliği hak etti.”

“Henüz 7 yarış geride kaldı ve geride 12 yarış, çifte puanı sayarsak 13 yarış var. Rahat bir şekilde şampiyon olacağımızı söylerken dikkatli olmalıyız çünkü Red Bull bugün çok puan topladı ve o şekilde farkı oldukça hızlı kapatabilirsiniz. Ancak bizim sürücülerimiz arasında kazanan, çifte puanın verileceği Abu Dhabi’de belli olacak.” dedi.


Yorumlar

“Wolff, Hamilton’un Tekrar Mücadeleye Döneceğinden Emin” için bir yanıt

  1. Bu kadar şanssızlık olmaz gerçekten. Bu sefer Rosbergde de vardı ama perez biraz daha dirense yarışı kazanacaktı nerdeyse. Bundan sonra ne olur bilinmez ama mücadeleye devam etmeli lewis sonuna kadar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir