Briatore: Schumacher Konusundaki Sessizlik İyiye İşaret Değil

yazar:

kategori:

Flavio Briatore’ye göre, Schumacher hakkında herhangi bir açıklama yapılmaması, Alman pilotun durumu için iyiye bir işaret değil.

160 günden fazladır komada bulunan Formula 1’in efsane ismi Michael Schumacher hakkında haftalardır resmi bir açıklama yapılmadı.

İtalyan Radio24’e konuşan eski Formula 1 takım patronu Flavio Briatore “Sağlık durumu hakkında herhangi bir haber yok. Ailesi konu hakkında çok kapalı davranıyor. Kimseyle iletişim kurmuyorlar. Elbette ki böylesi durumlarda herhangi bir haber gelmemesi iyiye işaret değildir” diyerek endişelerini dile getirdi.

Alman RTL kanalı Schumacher’in sağlık durumu hakkında geçtiğimiz günlerde bir program hazırladı.

Programa katılan Alman tenis efsanesi Boris Becker “Corinna ve çocuklarının kazadan bu yana yaşadıklarını hayal bile edemiyorum. Onlar onun (Schumacher) etrafında koruyucu bir duvar inşa etmişlerdir. Bu belki çok sessiz olmuştur, ama bu Schumacher’i tedavi etmenin tek yolu” dedi.

Alman tıbbi gazetesi Christoph Specht ise henüz Schumacher’den umudunu kaybetmiş değil.

“Komalar her zaman için aynı olmaz. Hastalar yıllar sonra uyanarak hoş sürprizler yapabilirler. Umudumuzu kaybetmek için henüz erken”

 


Yorumlar

“Briatore: Schumacher Konusundaki Sessizlik İyiye İşaret Değil” için 3 yanıt

  1. 2005 yılını hatırlıyorum. Kurallarla birlikte değişen güç dengesi sonrası geriye düşen Michael’e yazılan mektuplar gönderilen mesajlar o zamanın F1 programları Damalı Bayrak ve Pitstop’ta okunuyordu. Hemen herkesin Michael’in artık yorulduğunu değişen zamanın onu çok yıprattığını ve bırakması gerektiğini söylüyordu. Ama o 2006 yılında aslında sorunun kendisinde olmadığını harika bir performansla gösterdi ki şampiyon olamasa bile en az şampiyon kadar alkışlanmayı haketti.
    Gerçekten yıllar boyunca çok çalıştı. Emekli olduğu halde bırakmadı sporu gitti diğer dallarda takılmaya başladı test pilotu olarak aracın gelişimine katkıda bulundu.
    2006’daki Monaco sıralama turlarından sonra herkes ona düşman kesildi. Haklılardı da ama o ertesi günü Schumacher hakkında eskiden hep söylenen gerektiğinde cebindeki saniyeyi çıkarıp en geriden gelip 5. oldu.
    2012’de herkes tam yerden yere vurmaya yeniden başladığında Monaco’da adeta tek elle direksiyon tutarak polü aldı. Ancak nedense yine de takdir görmedi. Spor nankördür ama bu sporun nankörlüğü bambaşka.
    Briatore haklı durum pek parlak görünmüyor. Ama o insanların kendisi hakkında yaptığı olumsuz yorumlara karşı çok güzel cevaplar vermiştir ve bunu şu andaki magazinci gibi takılan pilotlar gibi kamera karşısından ziyade pist üstünde başarmıştır.
    Umut ediyorum ki bu sefer de yine o yaptığını yapar umut etmekten başka çaremiz olsaydı keşke…

    1. OtonomAktor avatarı

      Yorumunu çok beğendim +1.

    2. OtonomAktor avatarı

      Yorumunu çok beğendim +1.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir