Fry "Daha Şimdiden 3 Teklif Var"

yazar:

kategori:

Nick Fry, takımının daha şimdiden oldukça güçlü 3 teklif aldığını belirtti ancak geleceklerinin garanti altına alınması için anlaşmaların Noel günlerinde değerlendirileceğini belirtti.

Honda’nın Formula 1’den ayrılacağını açıklaması Formula 1’de şok etkisi yaratmış olsa da mevcut yarış takımını alacak firmanın gelecek seneye hazırlanması da oldukça mücadele dolu olacak.

Fry takımının satılacağına inanıyor ancak kendilerini bekleyen zaman diliminin çok şiddetli olacağı konusunda uyarıyor.

Fry "Noel’in bu günlerinde güçlü teklifler almak zorundayız. Bu sezon sonuna kadar ankaşma yapacağımız anlamına gelmiyor ancak Honda ciddi ve potansiyel alıcıların olacağına inanmalı."

"Eğer durum böyle olursa Ocak ve Şubat da destek alırız ve böylece Melbourne’e hazırlanırız." 

"Eğer Melbourne gider ve orada olamazsak açıkçası o seviyede durum acımasız olacak."

"Kurallar izin verse de, bir takımın sezona başlamayıp daha sonradan başarılı bir şekilde geri döndüğü örneğini hiç hatırlamıyorum. Teorik olarak 4 yarış kaçırabiliriz ancak şu ana kadar tarihte hiç kimse bunu yapamadı. Önemli olan konu Melbourne’de olup olamayacağımız." dedi.

Fry ayrıca Honda ile yollarının ayrıldığının açıklanmasının ardından potansiyel alıcıların kendilerine yaklaştığını söyledi.

Fry "Zor olacak ancak takımı alma konusunda bize yaklaşan 3 ayrı ciddi grup oldu. Önümüzdeki haftalarda neler olacak göreceğiz."

"Onlar yabancılar. Daha fazlasını söyleyemem." dedi.


Yorumlar

  1. Richards'ın F1'de yarım kalan bir işi vardı.Belkide takıma talip olabilir.Her ne kadar zor bir olasılıkta olsa bu sürpriz olmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir