Senna F1 Anlaşması Konusunda İyimser

yazar:

kategori:

GP2 sürücüsü Bruno Senna, Honda’nın çekildiği yönünde olan haberlere rağmen gelecek sene Formula 1’de mücadele edeceği konusunda iyimser.

Senna "Bu biraz şok edici, durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyorduk."

"Haberleri dün bize söylediler ve durum açıkçası onlar için çok farklıydı ancak Honda’nın bana ilk Formula 1 deneyimini sunmasından dolayı büyük teşekkür ederim ve şu anda mücadeleye hazır olduğumu biliyorum."

"Piste çıkıp F1 aracı ile neler yapabileceğimi göstermek iyi bir şov oldu."

"Bu durumda tamamen seçeneklerin kapalı olduğu bir halde değiliz. Gelecek sene için henüz yarışma fırsatını yakalayamadım. Diğer fırsatlar üzerinde de sıkı çalışıyoruz. Biraz geri çekilip herkes ile iletişime geçmenin zamanı."

"Herkes ile nelerin mümkün olduğunu görme konusunda iletişimdeyiz. Hala Nick Fry ve Ross Brawn ile irtibattayız çünkü eğer birisi takımı satın alırsa gelecek sene için fırsat doğacak. Bir çok değişken var ancak durumdan bir şey çıkarmak için çalışmalıyız." dedi.


Yorumlar

  1. Button kadar Senna içinde çok kötü oldu bu olay.Tabi benle birlikte tüm Honda fanlarınıda hesaba katmalıyız.Şahsen hala inanamıyorum Honda'nın artık F1'de olmayacağına…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir