Honda Takım İçin Çok Az Para İsteyecek

yazar:

kategori:

Ross Brawn ve Nick Fry’ın Honda Racing takımına bir alıcı bulma umutları, Japon firmanın takımı düşük bir fiyata satacağını açıklaması ile daha da canlandı.

Honda’nın Brackley’deki fabrikası oldukça modern ve beğenilen bir yer olmasına rağmen Honda, takımı canlı tutmak için buradan çok büyük değerler istemeyeceğini açıkladı.

Takeo Fukui: " Takımın yaşaması için çok az değer bile kabul edilebilir. Özellikle taraftarlarımız için çok üzgünüz ancak araç satışlarının çok düştüğünü anlamalısınız, özellikle de eylül ayında."

" Tüm dünyada eylülde satışlar çok düştü, tahminimizden çok fazla. Karar eylülde kesinlikle yoktu. Takım 2009’a hazırdı ve ellerinden gelen en iyi çabayı gösteriyorlardı, Roo dahil. Sadece taraftarları değil çalışanlarımızı da üzdük ve gerçekten teknik ekip için üzgünüz." 

" Gelecekte tekrar düşünebiliriz ancak şu anda çekiliyoruz."

 


Yorumlar

  1. Way bee gerçekten içim sızlıyor halen.2009 için neler bekliyorduk başımıza neler geldi.Keşke şok bir haber yayınlansa da tekrar Honda'nın karar değiştirerek F1'e döndüğünü duysak.Fanatik bir Honda taraftarı olarak bu ayrılık benim için bir nevi Galatasarayın süper ligten çekilmesi gibi bir karar oldu.Benzetmemden dolayı yanlış anlaşılmayayım…

  2. Kaç paraya satıyolar acaba? Ben alabilirim :D. Para toplayıp allaım isterseniz arkadaşlar 😛

  3. Gökhan Dündar avatarı
    Gökhan Dündar

    Ama ne yazık ki o sermaye özellikle 2006'dan sonra çok bilinçsizce kullanıldı.Çok üzüldüm açıkcası sewdiğim bir takımdı Honda…

  4. kim alırsa alsın honda kadar para harcamaz hondada muthıs sermaye vardı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir