Hamilton: "Maliyet Kesintileri İşimi Zorlaştıracak"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, gelecek yıl için uygulamaya girecek olan radikal maliyet kısıtlamalarının, 2009’da ünvanını korumayı kendisi için daha zor hale soktuğuna inanıyor.

Geçen hafta FIA, dünya genelinde hakim olan ekonomik krizin etkisinde bütçelerin düşürülmesi için geniş yelpazede ölçekler getirdi.

Ve sezon içi testlerin kaldırılmasını da kapsayan bu değişiklikler sonrası Hamilton, zafere ulaşmak için durumun kendisi için şimdi daha zor olduğunu belirtti.

Hamilton: " İşleri daha kolay hale getireceğini düşünmüyorum. Yeni yönetmeliklerle birlikte şampiyonluğu tekrar kazanmak çok zor hale geldi."

" Açıkçası daha az testimiz var ama takım olarak diğer yollardan da bir fark yaratabilecek bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Ama herkes aynı gemide."

Hamilton, takımın değişikliklerden endişe duymadığına ve yeni fırsatlardan en iyisini çıkarabilmeye odaklandığına açıklık getirdi.

Hamilton: " Bir senede o kadar çok şeyin olması inanılmaz ama hepimizin düşündüğü şey, sporda nasıl devam edebileceğimiz ve ortaya iyi bir gösteri sunmayı sürdürmek. Bir takım olarak nasıl ileri gidebilir ve kazanmaya devam edebiliriz."

İngiliz pilot ayrıca, değişimlerin sonucunda önlerdeki mücadelede daha fazla takımın olma ihtimalini göz ardı etmiyor.

Hamilton: " Kimin hızlı olacağını bilmiyoruz. Şüphesiz biz önde olacağız, Ferrari ile birlikte belki de, BMW, ama asla bilemezsiniz. Belki de bizimle birlikte 4. bir takım da olacak."


Yorumlar

  1. Emir Çolak avatarı

    Bu acıklama bana mazeret gibi geldi, sen pilotsun her sartta nolursa olsun elinden gelenin en iyisini yapıcaksın tamam kuskusu yok kimsenin ama bir cok seyin arkasına sıgınılmiş bi soylem(bana gore).

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir