Lenovo 2009'da McLaren'in Sponsoru Olacak

yazar:

kategori:

Uluslararası bilgisayar üreticisi ve Williams F1’in eski sponsoru Lonovo gelecek yıl için Vodafone McLaren Mercedes ile sponsorluk anlaşmasına vardı. Önümüzdeki yıl takıma sponsor olacak olan firma bununla birlikte takıma teknolojik destek verecek.

Lenovo mühendisleri ve teknoloji uzmanları daha şimdiden Formula 1 takımının istediği  özelliklerde mobil kablosuz iletişim teknolojisini mümkün olduğunca hızlı pit garajlarında ve pit duvarında kullanacakları özel dizüstü bilgisayarlar üzerinde çalışmaya başladı. Formula 1 takviminde takım ile birlikte dünyayı dolaşacak olan Lenovo teknolojisi takımın kalbine entegre edilmeye başlandı.

Vodafone McLaren Mercedes Formula 1 CEO’su Martin Whitmarsh " Vodafone McLaren Mercedes ve Lenovo olağanüstü mühendislerden rekabetçi avantajlar sağlamak üzere anlaşmaya vardı. Lenovo’nun sağlayacağı dizüstü ve masaüstü bilgisayarların teknolojik anlamda yardımları sabırsızlıkla bekliyoruz." şeklinde konuştu.


Yorumlar

  1. Evet bundan öncede yaklaşık 4 senede sharp telefon kullanmıştım.Tamamen japon olmasından hemde mclaren sharp birlikteliğinden dolayı:)
    içki içseydim j.walker içerdim heralde:D

  2. Bende bir IBM kullanıcısı olarak. Lenovo nun bu işi çok iyi yaptığını söylemeliyim. Bir McLAREN taraftarı olarak bu birleşme çok hoşuma gitti. Zaten McLAREN ben neyi seversem onu yapıyor. Bu takımı bu yzden çok seviyorum. Lenovo ya destek arkadaşlar sponsora destek takıma destek demektir.

  3. Bir Lenovo kullanıcısı olarak cok sevindim. Bi McLaren stickeri bulup yapıştırsam tam olacak 🙂

  4. Umarım başarılı sonuçlarını görürüz.Ben xps kullanıcısı olarak dell i isterdim ama onlar bmw de:) lenovo da ibm den aldığı emaneti iyi götürüyor, hayırlısı diyelim.
    Williams a gelince üzülmedim hakettiler.Prodrive Hondayı alırsa daha da üzülecekler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir