Mercedes’ten Red Bull’u Kızdıracak Afiş: “Gümüş Oklar Kanatlandırır”

yazar:

kategori:

2014 Formula 1 sezonunun en güçlü takımı olan Mercedes, son 4 senenin şampiyonu Red Bull’un sloganın kullanarak bir afiş hazırladı.

Sezonun 8 yarışının 7’sini kazanan ve 6’sında duble zaferi elde eden Mercedes, Red Bull’un pisti Red Bull Ring’de yarışın ardından boğa heykelinin burnuna Mercedes yıldızı koyarak eğlenceli bir yaklaşım sergilemişti.

Mercedes bununla yetinmedi. Takıma ait otel rezervasyonlarının Red Bull nedeniyle iptal edilmesinin ardından bu sefer de Red Bull’un sloganı kullanılarak bir afiş hazırlandı. Afişte “Gümüş Oklar Kanatlandırır” ifadesi kullanılmış.

İki takım arasında yaşanan kötü ilişkiler, takımın yöneticileri arasındaki ilişkileri de germiş. Toto Wolff, Helmut Marko ile konuşmadıklarını söyledi.

Wolff “Hayır, konuşmuyoruz. Rolüyle ilgili benimle bağlantı kuracak bir şeyi olmadı bu yüzden birbirimizle konuşmamız için bir neden yok.”

“Nefret ettiğimizi söylemek çok duygusalca olur. Pist üstünde rakibiz ve işimiz bu. Mümkün olan en iyi sonuçları kazanmaya devam etmemiz önemli.”

“Red Bull takımına saygı duyuyorum. Ancak hayat kötü şarap içemeyecek kadar kısa.” dedi.


Yorumlar

“Mercedes’ten Red Bull’u Kızdıracak Afiş: “Gümüş Oklar Kanatlandırır”” için 3 yanıt

  1. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Redbull kurulduğundan beri olan bir slogan Redbull kanatlandırır. Kendinize bir slogan bulun bence Brawn GP. Kendinize kıstas gördüğünüz takım olarak gurur duyduk ama orijinal olmanızı bekleriz her zaman.

  2. Onur Gentas avatarı

    “Yüksek performans için en iyi motivasyon arkadaşarla yapılan savaştır. Bu yüzden Red Bull ringin başarılı açılışından dolayı Red Bull takımını tebrik ediyoruz. Ve tabi ki Nico Rosberg ve tüm Mercedes AMG takımı içinde fantastik bir yarıştı”. Yazılar çok küçük bazı kelimeleri yanlış görmüş olabilirim ama afişin üstünde bunlar yazılı.
    Bu karşı takıma bir göndermemi dir değilmi dir onu ayrıca değerlendiririz fakat afişte sadece Nico Rosberg’den bahsedilmesi Lewis Hamilton’ın adının geçmemesi pek hoş olmamış. Ya tüm Mercedes Takımı derdin yada iki pilottanda bahsedersin.

  3. Birileri Redbull’a itici mi demişti. Buyrun milletin bir tarafı kalkmaya başladı bile.
    Mercedes kendisi bence Redbull’un otelinde kalmayı gururuna yediremeyip oteli terk edip sonra da kovulduk demesi de ayrıca çocukça ve komik. Redbull’un Mercedes’i kovmaktan ne gibi bir kazancı olabilir imajını zedelemekten başka…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir