Sutil: "Force India Orta Bölümde Mücadele Edecek"

yazar:

kategori:

Adrian Sutil, McLaren ve Mercedes ile teknik işbirliğine gitmesinin ardından Force India’nın orta grupta  mücadele edeceğine inanıyor.

2008 sezonunda Ferrari motoru kullanan Silverstone kökenli takım, gelecek yıl Mercedes ile yarışacak ve McLaren’den teknik destek alacak.

2008’de puan alma başarısı gösteremeyen Sutil, Force India’nın gelecek sene çok daha iyi durumda olacağını ifade etti.

Sutil: "Evet, (yeni bir dönemin) bir başlangıcı olacağına inanıyorum. McLaren-Mercedes ile olan işbirliği, 2009’da çok daha iyi bir araca sahip olmamız ve daha iyi sonuçlar elde etmemiz konularında bize yardım edecek"

"Takımdaki herkes, bu işbirliği hakkında çok olumlu. 2009’un bizi orta gruba çıkaracağına ve 2009’da puanlar alacağımıza hepimiz inanıyoruz"

Alman pilot, kendini çoğunlukla gridin gerisinde gördüğünde sezon boyunca motivasyonunu üst seviyede tutmasının zor olduğunu da kabul etti.

Sutil: "Aracınızın daha iyi konumlar için yeteri kadar iyi olmadığını bilirseniz, sürekli olarak odaklanmış ve motive olmak kolay değildir"

"Ama sonuçta F1’de olduğum için mutluyum ve gelecekte şansımı kullanacağım"


Yorumlar

  1. motor şasi uyumu osrunu olmaz çünkü direk mclaren mercedes paketi olur muhtemelen

  2. yaw kitapcığı var motorun.Adım adım uygulayıp yaparlar.küçümsemeyin bu kadar:))

  3. Motora şasiyi uyduramayacaklar yine görecekler.Mclarenden teknik destek almaları onlar iin çok iyi olacaktır işte o zaman olabilir.

  4. görtelim bakalım ne olacaksaa

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir