Kobayashi: “Umarım Caterham’a Yardım Edecek Birileri Çıkar”

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi, son günlerde satıldığına dair haberler çıkan takımı Caterham’a birilerinin yardımcı olmasını istiyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde, Formula 1’de istediği noktaya bir türlü gelemeyen Caterham’ın sahibi Tony Fernandes’in takımı sattığı yönünde haberler çıkmıştı. Bu haberler henüz doğrulanmasa da Fernandes’in artık Formula 1’den vazgeçtiği bilinen bir gerçek.

Bu sene Caterham ile Formula 1’e dönen Kobayashi “Bu konuyu pek takip etmiyorum. Bu hikayelerin gerçek olmamasını umuyorum. Burada yarışmak için varım ve değiştirebileceğim bir şey yok. Takıma para getiremem.”

“Finansal olarak çok zor durumdayız ancak yapabileceğim bir şey yok. Bu yüzden işime odaklanmam lazım. Umarım birisi bu takıma yardım eder. Söyleyebileceğim tek şey bu.” dedi.

Takımın eski sürücülerinden Karun Chandok “Formula 1’e olan sevgisinin bitmesini anlayabilirsiniz çünkü 5 senede tek bir puan kazanamadılar.”

“Tony iş ortağı Kamarudin ile çok fazla para harcadı. Ancak Marussia iki puan kazandı ve çok büyük ihtimalle onları yenecek.”

“Bu yüzden sene sonunda 30 milyon dolar daha harcamak zorunda. Bu, Formula 1’e olan aşkının bitmesi için oldukça büyük bir sebep.” dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir