Toyota, TF109'u Özel bir Gösterimle Tanıtacak

yazar:

kategori:

Takım sponsorlarını ve medyayı davet etmek yerine Toyota Racing, 2009 aracı TF109’u Perşembe günü öğle saatlerinde özel bir dünya galası ile tanıtacak. T.S.İ. 13:00’da dünya çapındaki bütün taraftarlar, www.tf109-premiere.com adresinden yeni aracı gösrme şansını yakalayacak.

Geçmişte yeni araç tanıtımları medya önünde yapılırdı ama Panasonic Toyota Racing, maliyetlerin farkında bir tavırla bu sefer duruma göre hareket etti ve bu yola başvurdu.

Panasonic Toyota Racing Başkanı John Howett: " Formula 1 ortamı değişti ve değişmeye devam ediyor. Panasonic Toyota Racing, olmazsa olmaz DNA’sını koruyarak Formula 1’deki maliyetleri düşürmeye sadıktır ama ayrıca diğer yollarda da istikrarlı bir şekilde ilgilidir. Önceliklerimizden biri, motorsporlarına olan tutkumuzu kamuoyu ile paylaşmaktır."

" Formula 1, dünya çapındaki milyonlarca insanın sadık ve ateşli desteğinden keyif alır ve şunu unutmamalıyız ki bu taraftarlar, sporumuzun hayat kaynağıdır. Bu sene yeni aracın galasının heyecanını paylaşmak için taraftarlarımıza izin vermenin önmini hissettik, özellikle de 2009 için yeni kuralların yarattığı beklentiler öncesinde."

" Bu, sporumuz için önemli bir zamandır ve onların, www.tf109-premiere.com ‘da TF109’un galasıyla başlamak üzere bu sezon güçlü ve canlı bir Formula 1 izleyeceklerine yürekten inanıyorum."


Yorumlar

  1. geçen sene bmw sauber tanıtımını tüm dünya internet üzerinden canlı izleyebilmişti

  2. keşke rezervasyon felan olsa ayırtırdık.:D Toyotayı merak ediyorum bakalım onlar değişiklik yapmayı sevmezler ama belki süpriz olur

  3. Ya hu internet uzerinde yayin yapacaksiniz olmucak iste, kilitlenip kalacak, ferrariworld.com sitesine girebildikmi? hayir.. Bilgi islem gruplari hic mi uyarmiyolar olmaz diye anlamiyorum ki, tamam teknolojiyi kullanmak iyidirde suyunu da cikarmamak lazim…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir