Trulli: "Toyota için Başarı Zamanı"

yazar:

kategori:

Jarno Trulli, Toyota takımının artık başarıyı yakalaması gerektiğini söylüyor.

"Toyota’nın artık başarması gerektiği zamana ve koşullara ulaştığını düşünüyorum. Bunu Formula 1’de kalmamızın kanıtı olarak başarmaya ihtiyacımız var. Yaşamsal olduğunu söyleyemem ama bugünlerde çok çok önemli.”

“Son birkaç sezonda, Toyota iniş çıkışlar yaşadı. Ama geçen sezon iyiydi. Umarım bu sezon da iyi sonuçlar elde edebiliriz. Şimdi adım atma ve öndeki üç takıma katılma zamanı.”

Honda’nın ekonomik kriz nedeniyle spordan ayrılışının ardından Toyota takımı da söylentilerin merkezi olmuştu. Ancak takım Formula 1’de olmaya devam edecekleri konusunda ısrar ediyor.

Trulli de Honda haberlerinin kendisi için bir şok olduğunu ancak Toyota’nın durumunun farklı olduğunu söylüyor.

“Dürüst olmak gerekirse, kendime neler olduğunu sordum. Honda’nın ayrılığı herkes için büyük bir şok oldu. Ama biz Honda’dan farklı bir durumda olduğunu düşündüğüm Toyota hakkında konuşuyoruz.”

"Dünya çapındaki ekonomik kriz nedeniyle şu anda hiçbir şeyi tahmin edemiyorsunuz. Ama Toyota yeterince güçlü ve Formula1’e bağlı olduğu konusundaki mesaj açık. Devam edeceğimiz konusunda oldukça güvende hissediyorum.”

Ayrıca, İtalyan pilot yarış kazanma konusunda üzerinde bir baskı olduğunu ancak yeni araç ile bunu yapabilecek güce sahip olduklarını da ekledi.

“Herkeste baskı var ama ben bunu çok fazla hissetmiyorum. Bu işin bir parçası, her yıl bir baskı olur. Bazı iyi sonuçlar almak zorunda olduğmuzun farkındayız ama bu sadece benim için değil herkes için geçerli. Tüm takımlar ve pilotlar için.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir