Magnussen: Gidecek Hiçbir Yerim Yoktu

yazar:

kategori:

McLaren pilotu Kevin Magnussen Felipe Massa ile olan ilk viraj kazasında gidebilecek bir yerinin olmadığını söyledi.

İkili kalkıştan hemen sonra temas yaşamış ve Williams aracı takla atmıştı. Massa yara almadan kurtuldu, ancak kaza için Magnussen’i suçladı.

Yarış hakemleri kazayı incelediler ve kimse için ceza kararı almamayı uygun gördüler. Magnussen kazayı izlemediğini, ancak Massa’ya yol verme şansının olmadığını söyledi.

“Gidebileceğim bir yer olsaydı bu temas olmazdı. Tekrarını izlemedim. Görmediğim için yorum yapmak biraz zor.”

“Durum hakkında üzgünüm, ancak elimden geleni yaptım ve ondan uzaklaşmaya çalıştım, ancak gerçekten yapabileceğim bir şey yoktu.”

“Felipe’ye bir şey yapmaya çalışmıyordum ve temas etmemiz şanssızlıktı.”

“Yarışım eğlenceli değildi. Bu kaza olmasaydı iyi bir yarış çıkarabilirdim. Olabileceklerin en iyisi değil. Yine de biraz puan aldığım için mutluyum ve umarım Macaristan’da bu rekabet düzeyini sürdürür ve iyi bir yarış çıkarırız.”


Yorumlar

“Magnussen: Gidecek Hiçbir Yerim Yoktu” için 4 yanıt

  1. Murat Aksoy avatarı

    Massa’nın Formula 1’deki son sezonu olabilir. Çok dağınık, ummadığı bir oyuncak bulmuş küçük çocuklar gibi gridin en hızlı ikinci aracı ile ne yapacağını şaşırmış durumda. Sezon başından beri kazaya karışma konusunda tek rakibi Maldonado! Ferrari’nin ona tanımadığı şansı bulduğunu düşünmesi ona hata yaptırıyor. Baskıyı kaldıramadı ve hem Williams’ın hem de Bottas’ ın hızı Massa’ya bir gömlek fazla geldi. Massa’nın eski tarz sürüş şekli her zaman bana nostaljik gelmişti ama artık ben bile sıkıldım.

    1. Bu sene Massa’nın son yılı olmaz. Kontrotını tamamlamadan biyere gitmez. Zaten devam edecektir . Gelelim yarışlara bu sene Massa kendi hatasıyla kaç kere yarış dışı kaldı . Bu yarışı sayarsak 1 saymassak 0. Yani kendi hatası olarak bu sezon dnf olmadı . Yani Massa’nın ki şanssızlık . Ben anlamıştım o ilk avustralyadan bu senenin böyle geçeceğini . Kanadada , İngilterede , Almanyada , Avustralyada massanın alabileceği çok puan gitti . Pit stoplarda 3 kez lastiği takamadılar . Bunlarıda hesaba katarsak 10 yarışta 30 puan yine iyi toplamıştır . Bottası takdir ediyorum ama Massaya bu sezon bir şey diyemeyiz . Tamamen şansızlık bu sezon . Şansızlık son bulursa en azından klasmanda red bullu belki geçerle . Massa da belki 100 puan barajını aşmaya çalışır . İyi akşamlar

  2. Ulan çok sağlam kalktık ama Botas sonradan iyi hızlanınca giremedik içeri. Yoksa bu kaza olmazdı. Orda K-Mag gördü Botas ı ve fren yaptı , dalmadı içeri. Ama massa yı göremezdi. Tamamen şassızlık.

    Aslında orda massa daha tecrübeli davranmasını düşürdüm. daha geniş almalıydı orda virajı. Çok dar girdi. ama oda görmemiş olabilir.

    Kimse bir şey yapamazdı yapacak birşey yok. Tamamen bir yarış kazası.

  3. 22 yaşındaki Kevin’ın olgun ve sakin açıklamalarına bakın birde tecrübe sahibi massanın açıklamasına bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir