Lauda, Yorumları Nedeniyle Ferrari’den Özür Diledi

Niki Lauda, geçtiğimiz günlerde Ferrari ve McLaren için yaptığı argo yorumlardan hızlı bir şekilde dönerek özür diledi.

Almanya GP’den konuşan Lauda özellikle Ferrari ve McLaren takımlarını eleştirmiş ve onların “*0ktan” araçlara sahip olduğunu dile getirmişti.

Ancak bu yorumların haber olmasından sonra Lauda, özür diledi.

La Gazetta dello Sport’a konuşan Lauda “Ferrari’den, Luca Cordero di Montezemolo’dan ve İtalyan taraftarlardan özür diliyorum. O kelimeyi kullanmamalıydım.”

“Hatalıydım. Başkanı bu konudaki üzüntüm için aradım. İspanyol gazetesinde röportajımı görmedim ancak kelimelerim çok ağırdı. Beni affedin.” dedi.

Bild’e konuşmasında ise “Durumu Montezemolo’ya açıkladım ve beni anladı. Birbirimizi uzun süredir tanıyoruz. Bana Mercedes aracı ile Ferrari ve McLaren aracı arasındaki fark soruldu.”

“Ben de kısaca Mercedes’in en iyi motor ve iyi bir araç kombinasyonuna sahip olduğunu, McLaren’in de en iyi motora sahip olduğunu ancak aracının çok iyi olmadığını söyledim. Ferrari de her iki konuda zayıf.” dedi.

Ferrari’nin Macaristan’da kendilerine daha yakın olacağını söyleyen Lauda, İtalyan ekibin son yarışlarda geliştiğini söyledi.

Lauda “Hockenheimda Ferrari’nin geliştiğini gördüm. Fernando Alonso’nun mücadelelerine keyifle izledim. Kimi Raikkonen’in iyileşmesini umuyorum çünkü o, şampiyon bir sürücü olarak olmaması gereken bir pozisyonda.” dedi.

Lauda Ferrari’den özür diledi ancak McLaren hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.


Yorumlar

“Lauda, Yorumları Nedeniyle Ferrari’den Özür Diledi” için 8 yanıt

  1. Şimdi McLaren ile Mercedes aynı motorları mı kullanıyor bu yalana kimse inanmaz.

  2. Dalga geçiyor galiba Ferrari’nin geliştiği falan yok.

  3. Adam özür dilemiş ama açıklaması daha beter; Mclaren’in hiç olmazsa motoru iyi, Ferrari’de o da yok demiş 😀

    1. AlwaysFerrari avatarı
      AlwaysFerrari

      Dikkat ediyorum her Ferrari haberinden sonra Ferrariyi inceleyici sinir bozucu yorumlardan kaçınmıyorsun bunu istisnasız her Ferrari haberine yapıyorsun. Ferarrine tüp taktında, Ferrarini gerimi aldılar :). Sizdeki ferrari düşmanlığı o kadar büyümüşki ne anlayacağınızı şaşırmışsınız. Laude orda Mclaren’a motoru olmasına rağmen araç yapamamış demeye getirmiş ki bence bu daha ağır bi ifade Mclaren için ama siz yine itinayla ordan Ferrariyi kötülemek için bi kelime bi anlam çıkarıyorsun.

      1. AlwaysFerrari avatarı
        AlwaysFerrari

        *iğneleyici

      2. Evet lafı geçtikçe düşüncelerimi söylüyorum. Montezemolo yıllarca tehditvari konuşmalarını ne için yapmıştı? Motorların önemi kalmadı dedi durdu. Sene 2014, Turbo V6 motorlar geldi ve F1 eski dönemlerdeki gibi motor sporu haline geldi.

        Zamanında bu kadar tantana çıkaran Ferrari iyi motor yapamadı ya, canım ona sıkkın. Resmen fos çıktı adamlar. Buna tepki gösteriyorum, yıllarca adamın yorumlarını okuduk. Bilmem anlatabildim mi? Doğrudan yorumcu öfkem yok anlayacağın.

      3. Katılıyorum ve genelde biraz düşünmek yeterli oluyor gerçekte yorumlarının tersi olduğunu görebilmek için .

  4. Lauda kendine yakisan yapmis. 3 kez dunya sampiyonu olan efsane bir isim bile Ferrari’nin buyuklugunu kabul ederek ozur dilerken, buradaki bazi Formula 1 izleyicilerinden Ferrari hakkinda hadlerini asan hakaretlerde bulunanlar artik bundan vazgecerler umarim.

    Bu arada keske McLaren’dan da ozur dileseymis. McLaren Ferrari ile birlikte sonra bu sporun mihenk taslarindan biridir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir