Rosberg: “Hamilton’la İlişkimiz Çok Zor Geçiyor”

yazar:

kategori:

Nico Rosberg, takım arkadaşı Lewis Hamilton ile ilişkilerinde iyi bir çizgi tutturduklarını ancak ilişkinin kolay bir ilişki olmadığını söyledi.

İlişkilerini nasıl idare ettiklerinin sorulması üzerine Rosberg “Zor, çok zor. Kendi içimizde denge bulmamız lazım çünkü öncelikle Mercedes adına yarışıyoruz. Mercedes’i temsil ediyoruz ve onlar için iyi iş çıkarmak istiyoruz.” Bunun yanında yüzlerce kişiyi, iş arkadaşlarımızı ve onların ailelerini temsil ediyoruz.”

“Bu yüzden takım olarak çalışmalıyız ancak diğer kişiyi yenmek istediğiniz bir nokta geliyor. Orada ince bir çizgi var.” dedi.

Monte Carlo’daki zirve noktasına rağmen ikili arasındaki ilişki henüz bazılarının istediği kadar gerilmedi. Rosberg, bu konuda Mercedes yönetiminin övgüyü hak ettiğini düşünüyor.

Rosberg “Bu çok zor bir iş. Yönetilmesi açısından çok daha zor dönemler oldu ancak gerçekten şanslıyız çünkü o açıdan çok iyiydik.”

“Niki, Toto ve Paddy; daha çok Toto ve Paddy öne çıktılar. Günlük olarak onlar insanlarla ilgileniyorlar. Tüm takımı ve durumları idare etme şekillerinden dolayı minnettarım. İyi bir iş çıkardılar ve mücadele devam edecek.” dedi.


Yorumlar

“Rosberg: “Hamilton’la İlişkimiz Çok Zor Geçiyor”” için 12 yanıt

  1. 2007deki Alonsonun sergilediği tavırları sergiliyor yanlış yapıyor Hamilton sonunda kaybeden kendı olacak halbukı o sezonda Alonsonun yapması gereken bu sene Hamıltounun yapması gereken seydı arabana bınde ve sorgulamadan sürrrrrr….

  2. İşin tuhafı Rosberg düne kadar en ünlü pilotlar arasında gösterilmezken Hamilton ile giriştiği şampiyonluk mücadelesi onu daha yukarılarda göstermeye başladı Buna biraz Hamilton sebep oldu biraz da Mercedes böyle olmasını istedi bana kalırsa

    1. Yeni bir şampuan yaratacaklar ya ondandır 😀

      1. rosberg power avatarı
        rosberg power

        önce saygı göstereceksin ki sonra saygı bekle.

        1. Ben gayet güzel saygı gösteriyorum herkese bu bir.
          ikincisi geçen gün benim yorumlarıma cevap yazmasan sevinirim dedin ve şimdi benim yorumuma cevap yazıyorsun.
          Şimdide ben aynı şeyleri söylüyorum benim yorumlarıma cevap yazma.

          1. rosberg power avatarı
            rosberg power

            cevap olarak alma bunu davranış kuralı bu.

          2. Gece gece güldürdün yine Didem iyi dedin 🙂

            1. Devlet baba sagolsun 😀

      2. Onur Gentas avatarı

        Sesli güldüm buna:)

    2. Ben 2010’dan beri ısrarla söylüyorum Rosberg’in ne kadar iyi bir pilot olduğunu, millet ancak yeni anladı. Puan tablosuna bakarak F1 konuşmayı seven insanlar kötü araç kullanan yetenekli pilotları göremiyor.

    3. şampiyon olmadan, şampiyon statüsü gören pilotlardandır nico rosberg

  3. rosberg power avatarı
    rosberg power

    Zamanında McLaren’in beceremediğini bence Mercedes çok güzel yapıyor. Pilotların böyle bir durumda iyi arkadaş olmaları zaten olanaksız birşey.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir