Honda, Zaman Sınırlaması Spekülasyonlarını Yalanlıyor

yazar:

kategori:

Honda, takımın geleceği ile ilgili negatif spekülasyonları kabul etmiyor. 31 Ocak tarihinin, Japon takımın yeni bir alıcı bulması için son tarih olacağına dair haberler medyada sıkça yer alıyor.

Takım patronu Ross Brawn ise Brackley merkezli takımın mühendislerinin farklı bir motor kullanılacak olan aracı tamamlamaları için Avustralya yarışında önce en azından altı haftaya ihtiyaç duyduklarını söylüyor.

Mercedes-Benz’den Norbert Haug da, yaklaşık iki hafta önce Alman üreticinin Honda’ya motor tedarik etmek konusunda istekli olduğunu ancak zamanın aleyhlerine işlediğini dile getirmişti.

Honda’dan bir sözcü, zamanlama konusunda yapılan yorumların abartıldığını söyledi.

“Zaman sınırlaması konusunda yapılan spekülasyonlara çok fazla odaklanılmasın. Yarış aracımız üzerinde yapılan çalışmalar iyi yönde ilerliyor. Biz olumluyuz ancak bir süre için ilerisi adına daha fazla yorum yapmak mümkün olmayabilir.”


Yorumlar

  1. Bunlar şirketlerden paraları alıp kaçaçaklar demedi demeyin:D

  2. Honda nın satılması ile ilgili çok fazla spekülasyon yapıldı..özellikle takımın çalışanları, hondayı almak isteyen 30 ayrı şirket var dendi bi ara..ama ne hikmetse bu 30 şirketin hiç biri henüz almış değil takımı..ki, takımı eğer alacak olan varsa bunu biran önce yapardı, yarışların başlamasından bi gün önce takımı alıp hazırlayacak halleri yok

  3. Bunlar aracı sıfırdan yapıyorlar heralde:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir