Hamilton: Aradan Sonra Daha Güçlü Olarak Döneceğim

yazar:

kategori:

Lewsi Hamilton Formula 1’in yaz arasında enerjisini tekrar toplayacağını söylüyor ve sezonun son sekiz yarışı için daha güçlü olarak geri döneceğinden emin.

Son iki yarışta da son sıradan başlayarak üçüncü bitiren Hamilton Macaristan’da pitten kalkıp polden başlayan takım arkadaşının önünde bitirmişti.

“Bence son iki haftada çok mücadele oldu ve kendime hakimdim. Bazı hikayeler yazıldığını gördüm, bunlar baskı altında dağılacağımı söylüyordu, bu böyle olmadığımı gösteriyor.”

“Hala mücadele içindeyim ve hiçbir yere gitmiyorum. Bu arada enerjimi tekrar toplayacağım, hazır olacağım. Çok hafifim, ancak araç daha da hafif. Bu yüzden bu arada biraz ağırlık kazanabilirim.”

“Ancak bunlar umarım kas olacak, yağ değil. Geriye fiziksel ve zihinsel olarak daha güçlü geleceğim.”

Hamilton bu yılın şampiyonasında teknik sorunların belirleyici olabileceğini düşünüyor.

“Dayanıklılık endişe verici birşey, çünkü ben ondan [Rosberg] daha fazla durmak zorunda kaldım. Ancak daha ileride birçok yarış var ve bu belirleyici olacak.”

“Elbette hıza ve yeteneğe sahibim, bu tamamen aracın kaldırıp kaldıramayacağına bağlı.”


Yorumlar

“Hamilton: Aradan Sonra Daha Güçlü Olarak Döneceğim” için 6 yanıt

  1. Rosberg bu şansla balla bir şekilde şampiyon olur.

    Diğer araçların biraz daha yakınlaşması lazım ki Rosberg böyle podyum dışı kalabilsin başka türlü bu araç şansıyla Lewis Hamilton daha çok gerilerden başlar ya da yarış dışı kalır.

  2. Eminim Mercedes te motoru cayır cayır yanan bi araçla bu kadar kötü reklam yapmak istemeyecektir. Hafiften Hamilton’ı yemeye kalkmış olsalar bile sıralamalarda yanan motor onlar için istemedikleri bi olaydı ve sonucunda da Hamilton Rosberg’in önünde bitirdiği için kendi istedikleri gibi de finale ulaşmadı diyebiliriz.
    Bu Macaristan’da yaşanan olaydan sonra artık ister istemez Hamilton’ı göz göre göre etkisizleştiremeyecekler açıkçası. İngiliz basını da zaten baskısını iyice arttırmaya başladı artık. Sezonun ikinci yarısında iki araçta da daha benzer sorunlar görmeye başlayabiliriz artık sanırım. Ama tabi sezonun ilk yarısındaki 4-1lik dezavantajdan sonra durum 4-4e gelmeyecek kesinlikle. Anca bundan sonrası için olabilir bişeyler.

  3. ” Mercedes AMG bunu beğendi ”

    Alman takımı Almanını şampiyon yapıcak bu sene Hamiltoncım üzgünüm

  4. Bazı hikayeler yazıldığını gördüm, bunlar baskı altında dağılacağımı söylüyordu,

    dağılmadığını ve dağılmayacağını ben iyi biliyorum. her şey istediğin gibi olur İnşallah şampiyon.

  5. Aslında şuandan itibaren mercedesin kendine çeki düzen vermesi lazım.Lewisin olayları ortada herkes takımı suclamaya başladı. ingiliz medyasını karşılarına almak ıstemezler yoksa adamlar çiğ çiğ yer bunları 😀 o kadar kolaymı ingiliz pilotu ezmek ki lauda da olayların farkında herkes ayagını denk almak zorunda.

  6. Yusuf Hitay avatarı

    eğer mercedes izin verirse. bir ali cengiz oyunu görebiliriz ikinci yarı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir