McLaren Hava Durumu Stratejisinde Değişikliğe Gidiyor

yazar:

kategori:

McLaren Macaristan’da yağmurun geri geleceğini düşünerek bir kumar oynamıştı ve tüm rakiplerinin aksine yağmur lastikleriyle devam etmişti.

McLaren’dan Eric Boullier Formula 1 takımının stratejik kararlar verirken kullandığı yöntemleri değiştirmek istiyor.

“Bunu açığa kavuşturmak zorundayız ve neden olduğunu bulmalıyız, çünkü bunun tekrar olmasını istemiyoruz.”

“Bence bunu çok daha basit ve hızlı yapmamız gerekiyor. Bu değişmemiz gerektiğini ortaya çıkardı ve gelecekte karar vermemiz daha kolay olacak.”


Yorumlar

“McLaren Hava Durumu Stratejisinde Değişikliğe Gidiyor” için 6 yanıt

  1. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Kafadan atıp tutturunca “vay bak ne güzel strateji uyguladılar” olacaktı, tutmayınca “değşitrmemiz lazım”. Hacı, bi kumar oynadın madem kazanmayı biliyorsan kaybetmeyi de bilicen. Dicen ki “kaybedecek bir şeyimiz yoktu, ha altıncılık ha on ikincilik, bi kumar oynadık kazanamadık” bitecek gidecek

  2. Önlere slick arkalara intermediate takabilirsiniz.

  3. Bir Mclaren klasigi daha,Mclaren boyle hatalari zaten çok yapiyor,son yillarda Ferraride bu konuda Mclarene benzemeye basladi,eger yagmur yagsaydi herkes adamlara bak ne super strateji uyguladi diyeceklerdi,ben burda degistirecek birseyde goremiyorum,eldeki veriler isiginda yagmur yagabilir demisler risk almislar,bir dahaki sefere neyi degisecekler anlamadim…

  4. takıma tüm birimler için bence yeni bir strateji gerekiyor. sanırım uzun zamandır kritik yerlerdeki adamlar değişmemişti. rotasyona gidilmesi gerekiyordu. gerekli adımlarda atılmaya başlandı diye biliyorum. hondayla beraber efsane geri dönebilir.

  5. Çok isabetli bir karar olur.

  6. mclaren engin avatarı
    mclaren engin

    Ah mclaren ah button nin 5 yediniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir