Ferrari, Pat Fry’ı Kovdu mu?

yazar:

kategori:

Dün çıkan haberlerde, Ferrari’nin ani bir kararla Pat Fry’ı takımdan kovduğu iddia edildi ancak takım bu iddiaları kabul etmedi.

Benzer bir şekilde geçtiğimiz haftalarda takımın motor şefi Luca Marmorini’nin de kovulduğu iddia edilmişti ancak takım bu konuda bir açıklama yapmadı.

Takımın teknik patronu James Allison’un güvende olduğu biliniyor ancak Sky televizyonu, Ferrari’nin mühendislik bölümünün başında yer alan Fry’ın takımdan kovulduğunu iddia etti.

Takım sözcüsü bu iddiaları yalanladı.

Macaristan’ın ardından konuşan Fry “Daha uzun yol olduğunu biliyoruz ancak çalışmalarımızda azalma olmayacak. Her gün gelişmek için sıkı çalışmayı sürdüreceğiz.” demişti.


Yorumlar

“Ferrari, Pat Fry’ı Kovdu mu?” için 3 yanıt

  1. aldo costa yerine bu fry gitmeliydi

  2. ferrari gelismek istiyora fabrikada koklu bir temizlik yapmasi gerek gibi.diger takimlar her yarisa nerdeyse farkli bir on kanat getiriyor ferrari ise bilmiyorum kac yildir ayni on kanat ile gidiyor araba, motor. sasi, kurallar degisti ama su on kanat bi turlu degismedi ne hikmet vara ise artik.

  3. 3,5 yıldır takımda nerdeyse… 2011 korede denenen esnek ön kanat dışında (ki o bile aşırı esnekti , massanın ön kanadının dans edişini hatırlıyorum) hiç bir etkisini görmedik. 3 yıldır çok çalışmamız lazım diye açıklama yapmaktan başka birşey yapmıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir