Gutiérrez, Birkaç Hafta İçerisinde Sauber İle Yeni Kontrat İçin Görüşecek

yazar:

kategori:

Esteban Gutiérrez, birkaç hafta içerisinde Sauber ile yeni kontrat konusunu konuşacaklarını açıkladı.

GP3 şampiyonu Gutierrez, bu sezon Sauber ile ikinci sezonunu geçiriyor. Gutierrez bu yıl ve geçen yıl boyunca yalnızca 1 kez puan barajının içerisinde finiş görebildi. Fakat Gutierrez, Meksika GP’sinin takvime geri dönmesi ve arkasındaki Telmex desteğiyle birlikte F1’de kalabileceğini ve hatta daha iyi bir takıma geçebileceğini düşünüyor.

“Birkaç hafta içerisinde bunu konuşacağız. Ve kısa bir süre içerisinde de sonuçlandıracağız.”

“Sadece 22 yaşındayım ve Formula 1’deki 2. yılım. Ve F1’deki 2. yılınızda artık kendinizi göstea geçmek isterim ve bu konuda umutrmek istersiniz. Fakat ben Sauber’de bu imkana pek sahip değilim. Daha iyi bir takımluyum.”

Gutierrez ayrıca Sauber’de büyük tecrübeler edindiğini de söylüyor.

“Burada çok şeyler öğrendim. Sauber büyük bir takım ve burada mutlu olduğumu da söyleyebilirim. Geçirdiğim 1,5 yıl boyunca kimseyle sorun yaşamadım. Ayrıca önemli şeyleri tecrübe ettim. Daha iyi yerlerde sürmeye hazır olduğuma inanıyorum.”

Esteban Gutiérrez, Sauber aracıyla 1,5 yıl boyunca yalnızca 6 puan toplayabilmişti.

Ayrıca Hungaroring’de Giedo Van der Garde’nin Formula 1’de tekrar koltuk arayışı içerisinde olduğu ve Sauber ile anlaşmaya yakın olduğu dedikoduları dolaştı. Öte yandan Kamui Kobayashi de Sauber için adaylar arasında. Önemli bir sponsor desteği olan Kobayashi, mali sorunları olan Sauber’e de yakın görünüyor.


Yorumlar

“Gutiérrez, Birkaç Hafta İçerisinde Sauber İle Yeni Kontrat İçin Görüşecek” için 3 yanıt

  1. Yusuf Hitay avatarı

    nasıl bir torpil var bu adamda anlamıyorum. hrt marussia ve caterham’ı bir kenara koyarsak, diğer takımlarda koltuk bulmuş en kötü pilot. hiç mi ışık vermez bi insan 3 senede? yaptığı acemice hatalar bu yıl sauber’in puan kazanamamasına ve dolayısıyla ekonomik anlamda daha da kötüye gitmesine sebep oldu/olacak.

  2. Meksika’da seneye yarış olacak, o yüzden koltuk bulamazsa şaşırırım

  3. vw-tdi-power avatarı

    F1’de bir koltuk hakettiğini düşünmüyorum. Sutil’de iyi bir grafik çizmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir