Webber Sakatlığına Rağmen Olumlu Düşünüyor

yazar:

kategori:

Mark Webber, bu yıl ayağındaki kırıktan tamamen kurtulmuş olarak büyük bir mücadelenin içine girmek için sabırsızlandığını ve gözünü 2009’da bir zafere diktiğini söylüyor. 

Jerez’deki testlerde kokpite dönmeden önce Webber, yaşadıkları hakkında olumsuz düşünmek için bir neden görmediğini söylüyor. 

"Bunun neden bana olduğunu sordum ama şanssız olduğumu düşünmüyordum çünkü bu yıl harika bir sezon geçireceğim.  Bu sadece hayatım boyunca aşmam gereken engellerden biriydi. Başkalarının daha kötü problemleri olabilir. Ben şimdi daima mücadelede olduğum konusunda kendimi kanıtlamaya çalışacağım. Sabırsızlandığım görevim bu"

Webber, bu yıl yeni kurallar çerçevesinde Red Bull’in ileri doğru adımlar atacağı konusunda umutlanmak için birçok neden olduğunu düşünüyor.

"Herkes için yeni bir sayfa ve tüm takımlar için geçmiş yıllarda yer aldıkları pozisyonlardan daha ileriye gitmek için iyi bir fırsat."

"Yeni kurallar ile Red Bull Racing gibi bir takım için de şans var. Neler olacağını göreceğiz."

Webber, bu sezon yarış galibi olup olamayacağı konusunda ise, "Her yıl bunun olması için çalışıyoruz ve şimdiye kadar olmadı. Umarım bu yıl başaracağız."diye konuşuyor.

Webber, geçtiğimiz perşembe gününe kadar ayağında bir alçı ile dolaşmıştı ve Avustralya GP’sine kadar tedavisine devam edilecek. Bu yüzden Webber testlerde çok fazla risk almayacağını söylüyor.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir