Lewis Hamilton – Nico Rosberg Teması – 2014 Belçika GP


Yorumlar

“Lewis Hamilton – Nico Rosberg Teması – 2014 Belçika GP” için 14 yanıt

    1. Macera mı arıyor diyorsun yani 🙂

      1. aynen 😀

        1. birazada gecilmeyi hazmedemiyo takım arkadası tarafından gibi!!!

  1. bılerek yapmıs..apacık bellı…

  2. 2008 deki massa’nın kasıtlı arkadan lastiğe dokunuşunu akla getirdi ceza almıştı tabi. Şampiyonadaki tek rakibinize bunu yaparsanız yarış kazası diyemezsiniz ki deli gibi kaybettiğiniz yerinizi almak için saldırırken hiç mantıklı olmamış. Önceki ufak hileleri de ekleyince rosberg’in desteklenecek bir tarafı kalmadı.

  3. ”Monaco’da ki hamlen, Spa’da ki bu temas, Canada’da ki pisti kesmeler, Macaristan’da politik olarak yaptığın oyunları görünce aklıma bir çok pilot geliyor. Hepside şampiyon olmuş pilotlar. Helal olsun. Kendinden hızlı bir pilotu ancak bu şekilde durdurabilirsin. Ben destekliyorum.
    Yorumu bildir”

    bende destekliyorum britneyi hatta arkadan daha bodozlama dalmalıydı

    sen neyin kafasındasın acaba..))

  4. şu videoyu görüp de rosberg’de suç bulmayan parlak zekaları alkışlamak lazım. fanatiklik gözleri bu kadar kör etmiş olamaz. adamın kendi takımını geçtim, kendi adamı toto wolff bile rosberg’in çarptığını açık açık söylüyor. gerisi boş laf.

  5. bence rosberg yapmış yine çakallığını. acaba geçebilir miyim diye zorlamış ama geçemeyeceğini anlayınca ufaktan tekere sürtmüş. benim fikrim bilerek sürtüyor. istese rahatlıkla engelleyebilirdi.
    şampiyon olmak için yapılır mı tartışılır.
    eğer sonuçlarını göze alıyorsa, mercedes tarafında da istediğini elde edebilirse bitime 2-3 yarış kala şampiyonluğunu ilan eder.

  6. Rosberg agresif değil ürkek davranıyor söylemlerinin ve ikili arasındaki gerilen ilişkilerin Rosberg in psikolojisi üzerindeki etkisinin bir yansıması olarak kazayı göze alacak kadar bunun saçma bir agresiflikle yapılmış kötü bir atak olduğu söylenebilir.
    Ben iki pilot arasında bugün daha da netleşen savasın aslında bu yarıs öncesi bu dozda zaten var olduğunu bu kazanında rövansıst bir duygu ile cereyan ettiğini ve bundan sonrada daha da yükselen bir dozda bu iki pilot arasında temasların olacağını düsünüyorum.

  7. rosberg power avatarı

    Monaco’da ki hamlen, Spa’da ki bu temas, Canada’da ki pisti kesmeler, Macaristan’da politik olarak yaptığın oyunları görünce aklıma bir çok pilot geliyor. Hepside şampiyon olmuş pilotlar. Helal olsun. Kendinden hızlı bir pilotu ancak bu şekilde durdurabilirsin. Ben destekliyorum.

  8. valla yarış kazası denebilir ama kimse burada hamilton engelleyebilirdi gibi bir şey diyemez. Hamilton’un en azılı düşmanı bile burada Hamilton’a bir suç bulamaz. Hamilton burada çizgisinden en ufak sapma yapmıyor. Rosberg ise mümkün olduğu kadar geç frenle içeri dalmaya çalışıyor ama yanına gelemiyor bile virajda. Orada Rosberg’in dönebilmesi için Hamilton’un frende biraz daha kalıp daha sağa taşması lazım. Rosberg daha önceden yaptıklarını göstereyim diye düşünmüş ama tam olarak istediği pozisyon değil. % 100 Rosberg’in suçu. % 100 engelleyecek isim Rosberg

  9. tekrar tekrar ızledım gecerım dıye dalmıs dısardan ros gecemeyıncede ustune kırmıs kasıtlı gıbı carpmıs ıstese dıreksıyonu kırıp kacabılırdı hatta dısarı bıle cıksa yıne kaza olmazdı aynı vettelın yaptıgı gıbı oda zorladı ama olmayınca nasıl dısarı tastı yok gecemıyorum carpım demedı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir