Massa: “Williams Pit Stopları Geliştirmek Zorunda”

yazar:

kategori:

Felipe Massa, takımı Williams’ın pit stop prosedürlerini geliştirmek zorunda olduğunu söyledi.

Belçika’ya büyük umutlarla gelen Williams’ta Valtteri Bottas 3. olmayı başarırken Massa, yarışın başında aracının altına giren lastik parçası nedeniyle büyük zaman kaybetti ve ancak 13. olabildi.

Massa “Pit stop prosedürlerini gözden geçirip geliştirmemiz lazım. Sadece aracın altına giren şeyi değil, bir çok şeyi incelemeliyiz.”

“Sıralamalarda prosedürlerde mükemmel iş çıkarmadık. Bu yüzden bu konuda çok zorluyorum ancak takım gittikçe gelişiyor. Umarım bundan sonra böyle şeyler yaşanmaz.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Williams Pit Stopları Geliştirmek Zorunda”” için 3 yanıt

  1. williams kusursuz pit stop prosedürü uygulama konusunda beceriksiz filan değil sevgili massa. kendini kandırma, lafı da eğip bükme. cümle alem görüyor yaşananları.

    12 yarış geçti. massa’nın pitstoplarında başına gelenler saymakla bitmez. 3 saniyenin altında gerçekleşen pit stoplar bir elin parmaklarını geçmezken, takımın diğer pilotu bottas 12 yarışta yaklaşık 30 pitstopunda SIFIR (0) hata ile gidiyor. adamın en uzun kaldığı pit zamanı 5.2 saniye; onunda nedeni arkadan gelen aracın önüne atlayıp ceza almasına sebep olmamak için fazladan bilerek 2-3 saniye kadar pitte bekletmeleri.

    o yüzdendir ki massa, sen derdine yan, sen tasalan, sen düşün takımın bu “hep aynı kişiyi bulan” pit stop hatalarının dibinde yatan karın ağrısını. umarım bulur, umarım düzeltirsin. ve inşallah peşini bırakmamışsındır şu yarışın hemen başında 2 saniye kaybettirdiği tespit edilen ancak temizlemek için 2.pit stopu ve yarışın 20 turunun (20/44) p.ç olmasını bekleme olayının..

  2. çin’de adama 75 saniye pitstop yaptırdılar yahu, sağ lastik ile sol lastiği karıştırdık dediler sonra. lastikleri karıştırmak nedir ya?

  3. adam haklı…puanla ayrılabılecegı bır yarıstı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir